Θεσσαλονίκη: Κλειστό και αύριο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης από τον παγετό

ΑΠΕ-ΜΠΕ-

Κλειστό θα παραμείνει και αύριο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας από χθες.  

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πανεπιστημιακό ίδρυμα, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η αποκατάσταση λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης επιτεύχθηκε μόνο μερικώς. Για τον λόγο αυτό, το πανεπιστήμιο δεν θα λειτουργήσει και αύριο, για δεύτερη ημέρα. “Οι παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το σύστημα συνεχίζονται εντατικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος, η οποία καταβάλλει από την Κυριακή συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των σημείων που υπέστησαν τις βλάβες”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη, για αύριο στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, για την έναρξη του νέου, πιστοποιημένου, προγράμματος εξειδίκευσης στην κατάρτιση φροντιστών ατόμων τρίτης ηλικίας με τίτλο “Σε φροντίζω”, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου.

Προηγούμενο άρθροΑπεβίωσε από παθολογικά αίτια ο πρόξενος της Ρωσίας στην Αθήνα Αντρέι Μαλάνιν
Επόμενο άρθροΤώρα – Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε οικία στο Παλαιοχώρι – Επιχειρεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας