Θα μας αποτρελάνετε; – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Οι κυβερνώντες και οι συριζαίοι γενικότεροι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.

Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Δεν εξηγείται διαφορετικά η συνεχής επιχείρησή τους να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, όσα έλεγαν, όσα λένε κι όσα κάνουν. Επιχειρηματολογούν με απίστευτο θράσος λες κι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε μνήμες χρυσόψαρων.

Ακούστε:

Βγαίνουν τώρα διάφοροι στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και λένε ανερυθρίαστα ότι ο Τσίπρας ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ, ότι θα σκίσει το μνημόνιο με ένα νόμο!

Βγαίνουν και λένε ότι ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ο Τσίπρας ότι θα βάλουμε τέλος στην τρόικα!!!

Βγαίνει η Αυλωνίτου και λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ!!!

Βγαίνει ο Κατρούγκαλος και λέει ότι ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ πως θα είσαι φτωχός με την εθνική σύνταξη.

Βγαίνει ο Φλαμπουράρης και λέει ότι «τα λεφτά θα μας τα δώσουν», αλλά όταν υπογράφεται η Τρίτη μνημονιάρα λέει ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ.

Βγαίνει ο Κουρουμπλής, λέει ότι έχουν ποινικές ευθύνες όσοι ανακήρυξαν υπερθεματιστή τον Καλογρίτσα, αλλά όλοι οι άλλοι λένε ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ!

Βγαίνει ο Κούλογλου, λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε συμφωνία με τον Καλογρίτσα για να έχει το δικό του κανάλι, αλλά όλοι οι άλλοι λένε ότι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ.

Έτσι, έτσι. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ για τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ότι θα δεν κοπούν συντάξεις, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ότι δεν θα ιδιωτικοποιήσουν το λιμάνι και το νερό και την ενέργεια, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ τίποτα…

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα μου έρχονται στο μυαλό οι στίχοι του Μηλιώκα:

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες!

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδα εφημερίδων της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2016
Επόμενο άρθροΒουλιάζει η αγορά της Θεσσαλονίκης – Γράφει ο Δημήτρης Χριστούλιας
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.