«Τα Παιδιά της Άνοιξης»: Πρόσληψη συνοδών για κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΑμεΑ 2020

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας,  ενημερώνει ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ

προκηρύσσει το Κρατικό  Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα  Ατόμων με Αναπηρία για το έτος 2020.

Ο Σύλλογος θα προβεί στην πρόσληψη συνοδών ( ανδρών και γυναικών ), ηλικίας 18 ετών και άνω, προκειμένου να διοργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κατασκηνωτικό πρόγραμμα προς όφελος των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Επιθυμητές ειδικότητες συνοδών:

Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Φυσικοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικοί Παιδαγωγοί, Νηπιαγωγοί ειδικής εκπαίδευσης, Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών Αναπηρία, Νοσηλευτές, Γυμναστές, Άτομα με εμπειρία σε Κατασκηνώσεις ΑμεΑ, Άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και να προμηθεύονται αιτήσεις (υπάρχουν και στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ), από το ΚΔΗΦ ΑμεΑ  «Τα Παιδιά της Άνοιξης»,  Ελ. Βενιζέλου 7 στην Αλεξάνδρεια (απέναντι από το Κέντρο Υγείας) και στο τηλέφωνο 23330-27212 καθώς και στο  email: info@tapaidiatisanoixis.gr ή στο spring.children@yahoo.gr

Οι συνοδοί, μαζί με την αίτηση θα πρέπει να προσκομίσουν φωτογραφία, βιογραφικό σημείωμα, καθώς και φωτοαντίγραφα σχετικών εγγράφων που αφορούν  την ταυτότητα, το Α.Φ.Μ., το ΑΜΚΑ και ΙΒΑΝ τραπεζικού  λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η περιοδεία του ΑΚΚΕΛ στην Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΔημόσιο ευχαριστώ από τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας