Τα Παιδιά της Άνοιξης: Ευχαριστήρια επιστολή συναυλία αγάπης

Τα Παιδιά της Άνοιξης

Οι ωφελούμενοι, του ΚΔΗΦ ‘’Τα Παιδιά της Άνοιξης’’ το προσωπικό και ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Ημαθίας 

αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την υπέροχη μοναδική παράσταση που μας δώσατε την ευκαιρία την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στο Συνεδριακό Εκθεσιακό Κέντρο Αλεξάνδρειας με τίτλο:

 «Ούτοι συνέχθειν, αλλά συμφιλείν έφυν», από την Αντιγόνη του Σοφοκλή.

<<Δε γεννήθηκα για να μισώ αλλά για ν αγαπώ>>

Ενώσατε τις φωνές σας και τις καρδιές σας σε μια συναυλία αγάπης αφιλοκερδώς για το έργο μας !

Η παιδική Χορωδία Μελίκης

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας

Το Χορευτικό Τμήμα Νεοκάστρου

Η εκπαιδευτικός κα Κατερίνα Πασιοπούλου επιμελήθηκε το Συντονισμό την επιμέλεια κειμένων και τη σκηνοθεσία

Η κα  Κατερίνα Σωτηρίου την ενορχήστρωση – χοροδιδασκαλία

Χαρισματικοί ερμηνευτές  μουσικοί,, χορευτές και χορωδίες ενηλίκων και ανηλίκων με τη μελωδική φωνή του ερμηνευτή κ Δημήτρη Ερατεινό δημιούργησαν μια πανδαισία συναισθημάτων.

Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης ‘’ΕΡΑΣΜΟΣ’’που αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως η αγάπη πολλαπλασιάζεται όταν μοιράζεται!!!

Ευχαριστούμε όλες και όλους όσοι δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Μας διδάξατε με πολύ γλυκό και τρυφερό τρόπο πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε ,και να αγαπιόμαστε, να προσφέρουμε ,να συνεργαζόμαστε ,να τολμάμε.

Η παράστασή σας ήταν άρτια προετοιμασμένη από κάθε άποψη ,τόσο από τη δραματοποίηση, την ερμηνεία των ηθοποιών ,τη μουσική επένδυση όσο και από την εμψύχωση και τη δραματοποίηση.

Τα Παιδιά μας, όσο σοβαρά κινητικά και νοητικά προβλήματα αντιμετωπίζουν ,συμμετείχαν αυθόρμητα, χόρεψαν τραγούδησαν με την καρδιά τους.

Πρέπει να επισημάνουμε ιδιαίτερα ότι  εντυπωσιαστήκαμε από την ευαισθησία και την πολύ ζεστή και έμπειρη προσέγγιση που επιδείξατε στα παιδιά μας .

Ελπίζουμε να ήμασταν καλοί οικοδεσπότες για εσάς, δυνατοί στο χειροκρότημα και να μας επισκεφτείτε εκ νέου στο μέλλον με κάποια καινούρια παράσταση.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους !