ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας: Επίσκεψη κ. Μητσοτάκη

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο απερχόμενος πρωθυπουργός παρέα με τους ντόπιους εκπροσώπους της κυβέρνησης της ακρίβειας, των αναθέσεων, των ρουσφετιών, των παρακολουθήσεων, ο θίασος της πατριδοκαπηλίας και των ψεμάτων, οι υποκριτές των Τεμπών, θα κάνουν μια τελευταία παράσταση – μετά από τόσο καιρό – στην Ημαθία και συγκεκριμένα στη Νάουσα.

Η Ημαθία, ήταν ένας πλούσιος τόπος. που κάποτε δέσποζε στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας, με τα μοναδικά αγροτικά προϊόντα, την κλωστοϋφαντουργία, την οινοπαραγωγή, αλλά και τον πολιτισμό, τον τουρισμό, αφού εκτός από την μοναδική φυσική ομορφιά, τα χιονοδρομικά κέντρα και τα μοναδικά πάρκα, τις πηγές της, έχει και πλήθος αρχαίων μνημείων όπως η Βεργίνα, η Μίεζα, η Σχολή Αριστοτέλη κλπ.

Η Ημαθία, είναι πλέον η αρνητική πρωταθλήτρια στην ανεργία, στην φτωχοποίηση, στην αποβιομηχάνιση, στην καταστροφή της αγροτικής παραγωγής, στο κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην εγκατάλειψη από τους νέους, στην μείωση του πληθυσμού, αλλά και στα μεγαλύτερα ποσοστά  γερασμένου πληθυσμου.

Στη Νάουσα, ο κ. Μητσοτάκης θα περπατήσει δίπλα στα «κουφάρια»-σύμβολα της αποβιομηχάνισης της Ημαθίας, κοντά από τη λεηλατημένη Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, δίπλα σε σκοτεινά, μισο κατεστραμμένα κτίρια, απομεινάρια της εγκατάλειψης και των πλειστηριασμών, μπροστά από την ακαλλιέργητη γη των αγροτών…και θα χαμογελάει.

Ξέρει όμως ότι το ξημέρωμα της 22ας Μαΐου η Ημαθία μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα, θα του στερήσει αυτό το χαμόγελο.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ

Νομαρχιακή Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 4οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος!
Επόμενο άρθροΗ πανήγυρις των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στο Mansfield