ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τη λανθασμένη κοστολόγηση μέτρων του κόμματός μας από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πλέον για τη λανθασμένη κοστολόγηση συγκεκριμένων μέτρων των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ από το ΓΛΚ», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει ειδικότερα ότι ο υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, είπε το πρωί ότι «το λάδι συμμετέχει στον πληθωρισμό τροφίμων κατά 22%». Όμως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «όπως φαίνεται από τον πίνακα excel της ΕΛΣΤΑΤ έχει στάθμιση 9,39 τοις χιλίοις με το σύνολο των τροφίμων να έχει στάθμιση 219,79 τοις χιλίοις στο σύνολο του πληθωρισμού. Με μια απλή διαίρεση καταλήγουμε στο ότι αντί για 22% που λέει ο υφυπουργός οικονομικών και προϊστάμενος του ΓΛΚ το σωστό ποσοστό συμμετοχής του λαδιού είναι 4,27%». Κατόπιν αυτού σχολιάζει ότι «δεν έχουμε καμία αμφιβολία πλέον για τη λανθασμένη κοστολόγησή συγκεκριμένων μέτρων των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ από το ΓΛΚ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προς τους διαγωνιζόμενους στις Πανελλήνιες: «Προσευχηθείτε σε Εκείνον και έχετε Του εμπιστοσύνη»
Επόμενο άρθροΡωσία: Το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την Ρωσία για την Ουκρανία, λέει το Κρεμλίνο