ΣΥΡΙΖΑ & Καμμένος ξεπλένουν την Χρυσή Αυγή! – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η κυβέρνηση αποδέχθηκε την πρόταση του Πάνου Καμμένου να πάει να συνεδριάσει στο Καστελόριζο η Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής.

Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Με το πρόσχημα ότι έτσι θα δοθούν απαντήσεις στις προκλήσεις των Τούρκων.

Φυσικά, ουδείς σκέφτηκε ότι οι προκλήσεις δεν αντιμετωπίζονται με τέτοιον τρόπο, αντιθέτως ρίχνεται λάδι στη φωτιά.

Αν η κυβέρνηση ήθελε με νηφαλιότητα να δώσει απαντήσεις, ας έκανε το Καστελόριζο έδρα του υπουργείου Πολιτισμού. Ή  του υπουργείου Ναυτιλίας. Ας το έκανε έδρα του Αρχηγείου Ναυτικού.

Κι όχι να στέλνει τον υπουργό Άμυνας να βγάζει λογίδρια.

Αστεία πράγματα που δεν είχαν άλλο στόχο παρά να φανεί στο…. Δεξιό ακροατήριο του υπουργού Άμυνας ότι εκείνος τα λέει έξω από τα δόντια στους Τούρκους.

Δηλαδή, ακόμη και στα εθνικά θέματα ….επικοινωνία!

Το όλο ζήτημα και το που αποσκοπούσε το αντελήφθησαν εγκαίρως Νέα Δημοκρατία, ΠαΣοΚ, ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι και δήλωσαν ότι δεν δέχονται να συμμετάσχουν στο προετοιμαζόμενο σόου.

Κι αφού δεν μπορούσε να γίνει συνεδρίαση της επιτροπής, ο Πάνος Καμμένος τα άλλαξε και πρότεινε να γίνει μια απλή επίσκεψη των μελών της.

Κι αφού Νέα Δημοκρατία, ΠαΣοΚ, ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι απείχαν, πήγαν στο Καστελόριζο ΜΟΝΟ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής!

Πρόβλημα σοβαρό για την εικόνα του τόπου.

Αυτή η σύνθεση είναι άκρως επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα.

Κι όχι μόνο αυτό.

Ο Αριστερός ΣΥΡΙΖΑ  και ο λαϊκοεθνικιστής εταίρος του, ξέπλυναν τους νεοναζί που τους ενέταξαν στο εθνικό τόξο ως… γνήσιους πατριώτες, που πάνε να προστατέψουν τα νησιά από τους Τούρκους!

Ξέπλυναν στην κολυμβήθρα των εθνικών δικαίων εκείνους που κατηγορούνται πως έστησαν εγκληματική οργάνωση και με φόντο τον ελληνικό στρατό και το Σινούκ δίνουν βήμα στους νοσταλγούς και υμνητές της δικτατορίας που προκάλεσε την μέγιστη εθνική καταστροφή στην Κύπρο και στον τόπο.

Κι η εικόνα αδιάψευστη και θλιβερή συνάμα.

Η κυβέρνηση, ο υπουργός Άμυνας Καμμένος και ο αναπληρωτής του Δ. Βίτσας, παρέα με τους κατηγορούμενους Κασιδιάρη και Παππά να ταξιδεύουν μαζί και να πουλάνε πατριωτισμό!

Με λόγια του αέρα, στολές παραλλαγής, ταξιδάκια με ελικόπτερα και συνεχείς πολιτικές αστοχίες.

Μόνο οργή μπορεί να προκαλεί αυτό.

Και ντροπή!

Πολύ περισσότερο αφού την ώρα του πανηγυριού που έστησε η κυβέρνηση, οι Τούρκοι έκαναν συντροφιά στα μέλη της με συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και πτήσεις επάνω από τα κεφάλια τους…

 

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδα εφημερίδων της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου 2016
Επόμενο άρθροΧωρίς αξιολόγηση… – Γράφει ο Δημήτρης Χριστούλιας
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.