ΣΥΡΙΖΑ, φτηνή χυδαιότητα και ρυπαρογράφοι – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Άντε πάλι. Κάθε φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει πώς ότι και να κάνει βρίσκεται απολογούμενος, εφευρίσκει ιστορίες που λίγο απέχουν από την χυδαιότητα. Ενίοτε επιτιθέμενος σε πρόσωπα, ακόμη και στενά προσωπικά τους δεδομένα. Θυμόμαστε τι έχει ακούσει και πόσο έχει «διασυρθεί» η σύζυγος του πρωθυπουργού, η σύζυγος του υπουργού ανάπτυξης, του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, ανώτατος δικαστικός και τόσοι ακόμη. Θυμόμαστε ανίερες συμμαχίες. Άλλωστε μια εξ αυτών εξυφαίνεται εσχάτως με πληθωρικό πολιτικό, στον οποίο έφτασαν στο σημείο να του υποσχεθούν ότι θα τον εκλέξουν πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Εδώ και δυο ημέρες, ξεκίνησε επίθεση εναντίον του υπουργού προστασίας του πολίτη. Η μια από εκδοτικό συγκρότημα κι η άλλη από τη γνωστή εφημερίδα που αναγάγει ακόμη και μια απλή υπόθεση ελέγχου σε ντουκουμέντο !

Αστυνομικός που βρέθηκε εκτός του Σώματος επειδή συμπλήρωσε το ανώτατο όριο ηλικίας που προβλέπει ο νόμος, πίεζε για ν’ αλλάξει ο νόμος με τις ηλικίες και να παραμείνει στο Σώμα. Ο Θεοδωρικάκος δεν το αποδέχτηκε, σωστά πράτων, για να μην ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Ο αστυνομικός, μόλις πήγε σπίτι του θυμήθηκε ότι  στις … 22 Νοεμβρίου 2021, έγινε έλεγχος  σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσά τους και το παιδί του υπουργού, που τότε δεν ήταν υπουργός. Παρ’ ότι δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό, ο αστυνομικός θυμήθηκε κάτι για ναρκωτικά κι ανέφερε ότι επιχειρήθηκε συγκάλυψη κι άλλα παρόμοια…. Τότε βρέθηκαν οι γνωστοί ρυπαρογράφοι που το αναπαρήγαγαν με τον πλέον ανήθικο κι ανέντιμο τρόπο.

Κάποιοι άλλοι θυμήθηκαν ότι επίορκοι αστυνομικοί συνομιλούν με νονούς και άλλα παρόμοια. Άρα, αφού υπάρχουν οι επίορκοι, φταίει ο Θεοδωρικάκος ή ο κάθε υπουργός.

Μιλάμε για αθλιότητες. Για χυδαιότητες. Για βρομερά κτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Μιλάμε για πολυφορεμένες και ξαναζεσταμένες τακτικές του αισχίστου είδους.

Μιλάμε και για έναν αστυνομικό που επειδή δεν του έκαναν τη χάρη, εκδικείται. Σε σημείο που ν’ αναρωτιέται κάποιος, πώς είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να υπηρετούσε την ασφάλεια του τόπου και όλων μας; Με τόση κακία κρυμμένη μέσα του; Χώρια που είναι επίορκος, αφού αν ήξερε κάτι από το….2021, το αποκάλυψε…. το 2023 κι όλως συμπτωματικώς μόλις αποστρατεύθηκε!

Τα ίδια και τα ίδια από την αμετανόητη Αριστερά. Με κουρνιαχτό και κατασκευασμένες ιστορίες προκειμένου να μην απαντά για τις σακούλες. Το έκαναν και με τον πολύ Ράμμο, που είναι φανερό ότι νιώθει κάτι ανάμεσα σε Σαρτζετάκη και Ζορμπά και κατέστη ουσιαστικά βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ στους αντιπερισπασμούς του. Άλλος ένας για τον  οποίο το πολιτικό παρασκήνιο αναφέρει ότι του έχουν υποσχεθεί την προεδρία της Δημοκρατίας…

Έτσι πορευόμαστε, έτσι θα πάμε στις εκλογές. Εξ ου λέμε και ξαναλέμε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι «Μητσοτάκης ή Τσίπρας»;

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 31 Ιανουαρίου 2023
Επόμενο άρθροΤα «Γιατί» και τα «Διότι» σε αυτή την απόφαση ζωής – Γράφει ο Βασίλης Σκουντής
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.