Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάουσας ενόψει της Αντιπυρικής Περιόδου

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάουσας ενόψει της Αντιπυρικής Περιόδου

 

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάουσας το μεσημέρι της Δευτέρας (29.05.2023) για θέματα πρόληψης και λήψης μέτρων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση τυχόν κινδύνων από πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ
Στη σύσκεψη – που συγκλήθηκε ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου – συμμετείχαν εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας, του Δασαρχείου, αρμόδιων δημοτικών υπαλλήλων και άλλων εμπλεκόμενων φορέων.

Ειδικότερα, στη συνάντηση έγινε εκτενής ενημέρωση για την ετοιμότητα του δήμου σε θέματα πολιτικής προστασίας από τον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Αντώνη Καραγιαννίδη και αναλύθηκαν οι άξονες του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών του Δήμου Η.Π. Νάουσας, που αφορούν στην άμεση διαχείριση και αντιμετώπιση των συνεπειών σε περίπτωση πυρκαγιών και έκτακτων καιρικών φαινομένων. Επίσης, στη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε άσκηση συντονισμού επί χάρτου για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς στο Αρκοχώρι, με την κωδική ονομασία «Βέρμιο 2023».

Σύσκεψη συντονιστικό 2

Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη θέσεων εργασίας από τον «Έρασμο»
Επόμενο άρθροΔήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άκη Σκέρτσου