Συνεχίζονται οι δράσεις του Α.Σ. ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ!

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες και με σκοπό την
ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας ξεκίνησε μία σειρά δράσεων με θέμα την αποδοχή της διαφορετικότητας και της ευαισθητοποίησης με τους μαθητές των δύο τμημάτων του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας.

Στις 25 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε ακόμα μια δράση, ακόμα μία μέρα φιλοξενίας για τους αθλητές μας, οι οποίοι είχαν την χαρά να  περάσουν ένα όμορφο και δημιουργικό πρωινό με τους μαθητές των δύο τμημάτων.

Με ένα αποτύπωμα …..με τη δική τους διαφορετική παλάμη που αποτυπώθηκε στο πανό ….με τις παλάμες, με τα πινέλα, με τους μαρκαδόρους …ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ & ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ όπως ο καθένας τους αντιλαμβάνεται την αναπηρία και την αποδοχή της !

Αγαπημένοι μας μαθητές και καθηγητές, σας ευχαριστούμε για την αποδοχή….για την συνύπαρξη, για την ζεστή αγκαλιά  και για την φιλοξενία σας.!!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις 5 Δεκεμβρίου με την παρουσίαση του αθλήματος ΜΠΑΣΚΕΤ σε αμαξίδιο!

 

Προηγούμενο άρθροΟμιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών»
Επόμενο άρθροΣυγκρότηση Εκτελεστικής Γραμματείας Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Ημαθίας