Συνεχίζει τις δωρεές απινιδωτών ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης, Συμεών Κουπελόγλου

Σε μία ακόμη δωρεά απινιδωτή σε σχολείο προχώρησε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης, Συμεών Κουπελόγλου, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Η παράδοση της συσκευής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (03-03-2024) στον αύλειο χώρο του σχολείου και έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από δωρεές που ο κ. Κουπελόγλου ξεκίνησε προεκλογικά και συνεχίζει μέχρι σήμερα με στόχο τον εξοπλισμό σχολείων και άλλων δημόσιων χώρων με απινιδωτές.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω συνεισφέρει στο να είναι πιο ασφαλείς οι σχολικές κοινότητες και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Οι απινιδωτές είναι απλές συσκευές και η χρήση τους εξασφαλίζει πολύτιμο χρόνο, μέχρι τη διακομιδή του ασθενούς στο νοσοκομείο. Η τοποθέτηση τους αποδεδειγμένα σώζει ζωές. Η Πολιτεία πρέπει να αναγάγει την πρόληψη σε ύψιστη προτεραιότητά της» τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Κουπελόγλου.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της σχολικής κοινότητας του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον ίδιο ενώ υπογράμμισαν τη σπουδαιότητα των πρωτοβουλιών που λαμβάνει σχετικά με τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών.

Στην τελετή παράδοσης της συσκευής στη σχολική μονάδα, το παρών έδωσε ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκος καθώς και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο άρθροPricefox: Τσικνοπέμπτη 2024 στο σπίτι ή σε εστιατόριο. Τι είναι πιο οικονομικό
Επόμενο άρθροΗ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού σε Ουγγαρία, Σερβία, Δανία και Σλοβενία