Συνάντηση με υποσχέσεις για τους αγρότες από την Κ.Ο. της Ν.Δ. Δηλώσεις Μηντσιούδη, Λίτου αποκλειστικά στον Έμβολο. (Βίντεο- Φώτο )

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Αντιπροσωπεία αγροτών  είχε  σήμερα συνάντηση με στελέχη της ΝΔ στη Βουλή. Συγκεκριμένα συναντήθηκαν με τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Κώστα Τσιάρα, τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, τον τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης Γιώργο Κασαπίδη αλλά και με τους αναπληρωτές τομεάρχες Γιώργο Στύλιο και Φωτεινή Αραμπατζή. 

Οι αγρότες  δεν συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη όπως εσφαλμένα γράφτηκε από μερίδα του τύπου . Στην συνάντηση παρέστη και ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος ο οποίος δεσμεύτηκε ότι  θα υπάρξουν φορολογικές ελαφρύνσεις για τους αγρότες στο νέο φορολογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας το οποίο συντάσσεται αυτό τον καιρό και θα ανακοινωθεί σύντομα . Όσον αφορά  το ασφαλιστικό οι αγρότες θα αποτελέσουν ξεχωριστό κλάδο και δεν θα ενταχθούν σε ένα ταμείο , ενώ για το κόστος παραγωγής  ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε ότι έχουμε χαράξει τους άξονες και τις κατευθύνσεις που θα κινηθούμε αλλά απομένει ο οδικός χάρτης τον οποίο απομένει να φτιάξουμε και να σας τον ανακοινώσουμε.

Μετά το πέρας της συνάντησης οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι Μακεδονίας και Θεσσαλίας αναχώρησαν για τα μπλόκα, όπου θα ενημερώσουν τους συναδέλφους για τα αποτελέσματα των επαφών που είχαν τόσο με το αντιπρόεδρο της κυβέρνησης όσο και με την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ . Πάντως η αίσθηση που κυριαρχεί είναι ότι από αύριο τα τρακτέρ θα αρχίσουν να αποχωρούν από τα μπλόκα.

Δείτε τις δηλώσεις Μηντσιούδη, Λίτου και φωτογραφίες από την συνάντηση γεωργών με την Κ.Ο της ΝΔ  αποκλειστικά στον Έμβολο.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

Προηγούμενο άρθροΤΟΕΒ Τρικάλων: Συνεδρίαση όλων των μελών του Οργανισμού για λήψη αποφάσεων-Εορτασμός του εθίμου της Τσικνοπέμπτης. (βίντεο-φωτό)
Επόμενο άρθροΦεύγουν αύριο και τα τελευταία τρακτέρ από τους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας.