Συνάντηση του Δ.Σ. Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα

Την Τρίτη 29 Μαρτίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ του συλλόγου συναντήθηκε με το περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο Απόστολο Τζιτζικώστα ,συνοδευόμενο  από το επιτελείο  του, στο γραφείο του αντιπαριφερειάρχη κου Κώστα Καλαιτζίδη.

Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Δήμαρχος κος Παναγιώτης Γκυρίνης τηρώντας τη δέσμευση του προς τους αγρότες του Δήμου Αλεξάνδρειας να φροντίσει το πρόβλημα των ελλιπών  αντιπλημμυρικών δομών σε Λουδία και Κρασοπούλη να συζητηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο κος Περιφερειάρχης αναφερόμενος στο Λουδία επισήμανε την έλλειψη των απαραίτητων κονδυλίων για την ολοκληρωτική λύση του προβλήματος όμως δεσμεύτηκε για μια όσο το δυνατό καλύτερη αντιμετώπιση του τμηματικά.

Για το θέμα του Κρασοπούλη  δεσμεύτηκε για την ολοκληρωτική λύση του προβλήματος και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

Επίσης αναφορά έγινε και στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 ,ενημερώσεις για το οποίο θα γίνουν σε όλο το νομό, όπως μας ανέφερε, το μήνα Απρίλιο και στη πρόθεση του να συμπεριληφθεί σε αυτό το αρδευτικό έργο της Μελίκης.

Προηγούμενο άρθροΣτις 10 Απριλίου, Κυριακή, 11.00′-14.30′ στην αυλή του 2ου Γυμνασίου, συγκεντρώνουμε πλαστικά καπάκια όλων των ειδών.
Επόμενο άρθροΠεριφέρεια Κ. Μακεδονίας: Ποσό 18 εκατ. € για υποδομές σχολικών κτιρίων από το ΕΣΠΑ