Συνάντηση Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών Δήμου Αλεξάνδρειας με ΤΟΕΒ Τρικάλων Ημαθίας

Σήμερα Πέμπτη 29/2/2024 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Τρικάλων Ημαθίας  “Ομάδα Δράσεων Ενεργών Πολιτών” Δήμου Αλεξάνδρειας με σκοπό την ενημέρωση και την από κοινού δράση για το φλέγον θέμα της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης των κενών συσκευασιών των φυτοφαρμάκων, χωρίς μέριμνα ανακύκλωσης.

Αναδείχθηκε το πνεύμα συνεργασίας και την προώθησή της πρότασης για από κοινού αντιμετώπιση του προβλήματος σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξάνδρειας, την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και το αντίστοιχο Υπουργείο. Ευελπιστούμε η τοπική κοινωνία να στηρίξει τις προγραμματισμένες δράσεις με την έμπρακτη στήριξή της.

Η επόμενη συνάντηση της ομάδας θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, όπως προβλέπεται. Η ενεργός συμμετοχή και δια ζώσης παρουσίας των μελών επιβεβλημένη για το σχεδιασμό και προγραμματισμό δράσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος και την ευαισθητοποίηση των αγροτών και των οικογενειών τους.

Ημαθ Συν7 Ημαθ Συν6 Ημαθ Συν 5 Ημαθ Σκουπ 8 Ημαθ Σκουπ 4 Ημαθ Σκουπ 3 Ημαθ Σκουπ 2 Ημαθ Σκουπ 1

Προηγούμενο άρθροΠράξεις για τη Μακεδονία: Παρεμβάσεις για το οδικό δίκτυο της Ημαθίας και τους Ευζώνους
Επόμενο άρθροΓ. Μαστρογεωργίου: «Η τεχνητή νοημοσύνη φεύγει σταδιακά από τα χέρια της Πληροφορικής και μπαίνει σε κάτι πιο διεπιστημονικό και κοινωνικό»