Συμπερίληψη μέσω της Αγγλικής γλώσσας στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας – Απρίλιος 2024

How to create an inclusive learning environment through English language: διαδραστικό σεμινάριοεργαστήριο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Το Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας σας προσκαλεί  στο διαδραστικό σεμινάριο-εργαστήριο με τίτλο:

“How to create an inclusive learning environment through English language”

που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας (Έλλης 8), την Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 & ώρα 6:00-7:30 μμ με εισηγήτρια την IVLP alumna κ. Ρούλα Κεχρή (M.Ed.).

Οι συμμετοχικές δραστηριότητες εστιάζουν στις πέντε παγκόσμιες έννοιες (global concepts): Αλληλεξάρτηση (Interdependence), Στερεότυπα & προκαταλήψεις (Images & perception), Κοινωνική Δικαιοσύνη (Social Justice), Συγκρούσεις & Επίλυση τους (Conflict & conflict resolution), Ετοιμαστείτε για τις Αλλαγές & το Μέλλον (Changes & the future).

To σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα (επίπεδο Β2), απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα, σε φοιτητές & σε ενδιαφερόμενους πολίτες.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό τα 30 άτομα ενώ η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9nTEkOLuUrJOWp8xOwJVM_8J-2h-qUpaY5u-G57Magp4FHQ/viewform?usp=sf_link ) είναι η 4/4/2024.

Η ώρα προσέλευσης είναι 5:30-6:00 μμ για coffee networking, το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 90’ & θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες-συνδιοργάνωση: info@libver.gr; zkechri@gmail.com

Adult Education

*Η επιμορφωτική δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας American Spaces & υποστηρίζεται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροEurobank 03-04-2024: Economy & Markets: Η Σημασία των Υποδομών για την Ανάπτυξη και οι Παράγοντες που τις Επηρεάζουν
Επόμενο άρθροΧορηγία φαρμακευτικών σκευασμάτων από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο Κέντρο Ημέρας του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στην Θεσσαλονίκη