Συμμετοχή ΔΕΔΑ στην έκθεση «Serexpo 2023»

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών), στηρίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά γεγονότα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα συμμετάσχει στην εμπορική έκθεση «Serexpo 2023», η οποία πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Επιχειρηματικό Κέντρο Serexpo «Χρήστος Μέγκλας», στην πόλη των Σερρών.

H έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τους δήμους και τους φορείς του νομού Σερρών που συμμετέχουν  στη Serexpo.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης (ώρες λειτουργίας 10:00 – 22:00 ), οι επισκέπτες του περιπτέρου 91 της ΔΕΔΑ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και τις δράσεις της εταιρείας, να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τα οφέλη του φυσικού αερίου και τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο, καθώς και να υποβάλλουν αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αλεξάνδρειας: Κατανομή και χρήση κοινόχρηστων δημοτικών χώρων που παραχωρούνται κατά την προεκλογική περίοδο
Επόμενο άρθροΝτρισμπιώτη & Μουρούτσος στη φετινή γιορτή του Navarino Challenge