Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ»

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο της Κυρίας Θεοδώρας Χαρίση και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Η κυρία Θεοδώρα ή η «μάνα του λόχου», όπως συνήθιζε να αυτοαποκαλείται χαριτολογώντας σε διάφορες συζητήσεις με φίλους, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Αμεα Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν.Ημαθίας <<ΑΙΓΕΣ>> .

Καθ’ολη τη διάρκεια της ζωή της υπήρξε μάχιμη υποστηρίκτρια του Συλλόγου και όλων των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο. Για τα παιδιά με αναπηρία του Ν. Ημαθίας, καθώς και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν με την Κυρία Θεοδώρα ήταν η «μάνα» τους, στο πρόσωπο της οποίας ο καθένας μπορούσε να εκφράσει τον προβληματισμό του και να στηριχθεί, ακούγοντας πάντοτε με αφοσίωση έναν γλυκό λόγο να βγαίνει από τα χείλη της.

Έδωσε σημαντικούς αγώνες για την ποιοτικότερη αναβάθμιση της ζωής των ΑμεΑ του Ν. Ημαθίας έως το τέλος της ζωής της, στα οποία πάντοτε αναφερόταν με τη φράση «τα παιδιά μας!»

«Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η ικανότητα να δημιουργούμε». Αγαπημένη κ. Θεοδώρα έφυγες δημιουργώντας και συνάμα βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στην προάσπιση και αποδοχή της διαφορετικότητας!

Καλό Παράδεισο γλυκιά μας κυρία Θεοδώρα.!