Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας – Κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων αποφάσισε να πραγματοποιήσει κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024.

          Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί με καράβι και η περιήγηση στις Ιερές Μονές θα προσφέρει τη δυνατότητα να δουν οι επιβάτες όλα τα Μοναστήρια από την πλευρά της θάλασσας.

          Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα μεταφερθούν λείψανα αγίων και διάφορες εικόνες από τη Μονή Ξενοφώντος, για να τα προσκυνήσουν οι επισκέπτες και να λάβουν την ευλογία τους.

          Η εκδρομή μέχρι την Ουρανούπολη θα γίνει με τουριστικό Λεωφορείο. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Κυριακής  2 Ιουνίου 2024 στις 06.45. Η επιβίβαση στο καράβι θα γίνει στις 09.45.

          Μετά τη λήξη της κρουαζιέρας θα γευματίσουμε στην παραλία της Ουρανούπολης. Στην επιστροφή θα πιούμε ένα καφεδάκι σε κάποια παραλία.

          Η τιμή του εισιτηρίου για το Λεωφορείο και το καράβι είναι 30 Ευρώ. Προσκαλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Αγίου Όρους να συμμετάσχουν στην παραπάνω κρουαζιέρα. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας, για να δηλώσετε συμμετοχή, βρίσκονται παρακάτω:                                              1 .  6944445115            2. 6989295917                3. 6983396988

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ      ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΑγρονέα: Οι πολεμιστές του 40′ ακόμα περιμένουν την Ανάσταση
Επόμενο άρθροΒέροια: Πρόσκληση σε εκδήλωση της ΚΟ Ημαθίας του ΚΚΕ