Συλλόγος Επιτυχόντων του Πρώτου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022

Στις 11/5/2024, και κατόπιν συστηματικής και έντονης απαίτησης των επιτυχόντων, έλαβε χώρα η Ιδρυτική Συνέλευση των Επιτυχόντων του Πρώτου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022 για την δημιουργία συλλόγου με την επωνυμία “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ 2Γ/2022”.

Σκοπός του Συλλόγου είναι ο διορισμός  του συνόλου των επιτυχόντων, πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης, του ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ 2Γ/2022.

Στην συνέλευση ψηφίστηκε ομόφωνα το καταστατικό, το οποίο κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του συλλόγου.

Ο “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΣΕΠ 2Γ/2022” αποτελεί τον μοναδικό σύλλογο που έχει συσταθεί από τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ/2022.

Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες που έχουν γίνει κατά καιρούς από άλλες ομάδες και τον ατομικό και ομαδικό αγώνα όλων.

Οφείλουμε να επισημάνουμε, όμως, ότι οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκπροσώπησης δεν δύναται να είναι σε επικοινωνία με τους επίσημους φορείς χρησιμοποιώντας την δική μας επωνυμία, καθώς αυτή έχει ήδη κατοχυρωθεί με την κατάθεση του καταστατικού. Ωστόσο, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται η παραπλανητική φράση σύλλογος επιτυχόντων 2Γ/ 2022 από ομάδες ατόμων που δεν ανήκουν στον Σύλλογο.

Επειδή υπάρχει μια σύγχυση αναφορικά με το ζήτημα, διευκρινίζουμε ότι η κοινοποίηση δράσεων, η επικοινωνία με μέσα και επίσημους φορείς και γενικότερα η εκπροσώπηση του συλλόγου γίνεται μόνο από αυτό το email και πάντα με την υπογραφη της προσωρινής διοίκησης του συλλόγου.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης:

Ευάγγελος Ευαγγέλου

Ήβα Καρύωτη

Θεοδώρα Λιαροπούλου

Ειρήνη Μυγδάλη

Χρήστος Νικομάνης

Όλγα Ηρώ Οικονόμου

Ευφημία Παρίση

Σταματία Σγουρομύτη

Διονυσία Σουσάνη

Καλλιόπη Σταυρακοπούλου

Πέτρος Φρέρης

Ελένη Χαμπίπη

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Ήβα Καρυώτη 6949733542

Χρήστος Νικομάνης 6978903960

Καλλιόπη Σταυρακοπούλου 6948074883

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στην 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027
Επόμενο άρθρο“Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…” – Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας