Συλλήψεις σε Πέλλα και Κιλκίς για ναρκωτικά και κλοπές

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Συνελήφθη χθες (9 Σεπτεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 50χρονη ημεδαπή, διότι εντοπίστηκε να αποκρύπτει σε αποθήκη της οικίας της σε περιοχή της Πέλλας, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 778 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη χθες (9 Σεπτεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 42χρονος ημεδαπός, καθώς καλλιεργούσε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 60 εκατοστών και 1 μέτρου και 65 εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, στην οικία του στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 58,7 γραμμάρια κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (9 Σεπτεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί ηλικίας 39, 41 και 42 ετών, καθώς εντοπίστηκαν εντός μη λειτουργικού εργοστασίου να αφαιρούν διάφορα υλικά με χρήση φιάλης οξυγόνου και κόφτη, τα οποία θα φόρτωναν σε δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν.

Επίσης, στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Τα παραπάνω οχήματα καθώς και η φιάλη οξυγόνου με τον κόφτη κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.