Στον Διοικητή της ΔΥΠΑ για τη στήριξη των απολυμένων της «Βαρβαρέσος» ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Σε συνέχεια των επαφών σε όλα τα συναρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες για τη στήριξη των απολυμένων της Νηματουργίας «Βαρβαρέσος» της Νάουσας, που έχει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Βουλερυτής ΝΔ Ημαθίας και πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συναντήθηκε σήμερα το πρωί (18/06) με τον Διοικητή της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, ζητώντας του να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό οι απαιτούμενες ενέργειες.

Ο κ. Πρωτοψάλτης ενημέρωσε τον κ. Τσαβδαρίδη ότι η ευαισθησία της υπηρεσίας είναι δεδομένη και οι πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση ήδη δρομολογούνται.

Πιο συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι δρομολογούνται άμεσες (εντός των επόμενων δύο ημερών) ενέργειες, όπως η οικονομική ενίσχυση των απολυθέντων καθώς και η ένταξή τους σε προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης σε στενή συνεργασία με την τοπική υπηρεσία ΔΥΠΑ της Νάουσας και σε συντονισμό με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΔΥΠΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Επιπροσθέτως, ο κ. Τσαβδαρίδης συζήτησε με τον Διοικητή της ΔΥΠΑ τις ανάγκες της  αγοράς εργασίας στον Νομό Ημαθίας και ενημερώθηκε για τις δράσεις καταπολέμησης της ανεργίας που υλοποιούνται μέσα από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΔΥΠΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του Γιώργου Αλεξόπουλου
Επόμενο άρθροPrincipia και ΕΛΕΤΑΕΝ γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας