Στη Δράμα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης με κλιμάκιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Περιοδεία στη Δράμα πραγματοποίησε χθες (Δευτέρα 27/05) ο Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης ως μέλος κλιμακίου της ΝΔ με επικεφαλής τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κώστα Κυρανάκη.

Το κλιμάκιο της Ν.Δ. συνοδευόμενο από τον Βουλευτή ΝΔ Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη επισκέφτηκε αρχικά το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Δράμας «Το Χαμόγελό μας» καθώς και το ΚΔΑΠμεΑ «Πράξη και Θεωρία Experts».

Ενώ εν συνεχεία, επισκέφθηκαν οινοποιητική μονάδα της περιοχής και πραγματοποίησαν συνάντηση με κομματικά στελέχη αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός και προτάσεις για την βέλτιστη επίλυσή τους.

ΤΣΑΒΔ2 ΤΣΑΒΔ4 ΤΣΑΒΔ1

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Σε έναν κόσμο που αλλάζει η Ελλάδα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια – Ποτέ δεν θα γυρίσουμε πίσω στο 2015
Επόμενο άρθροΔ/Κ Βρυσακίου: Ανακοινώθηκαν από τον ΕΛΓΑ τα πορίσματα εκτίμησης ζημιών από την βροχόπτωση της 3ης Ιουνίου 2023