Στάθης Κωνσταντινίδης: “Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να φανώ αντάξιος της αποστολής μου”

Τα καθήκοντά του ως Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, ανέλαβε στις 12 το μεσημέρι ο Βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας κ. Στάθης Κωνσταντινίδης. 

Τον κ. Κωνσταντινίδη καλωσόρισε στο Διοικητήριο ο Γενικός Διευθυντής κ. Θεοφύλακτος Παπαδόπουλος, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Υφυπουργός Εσωτερικών, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ιδιαίτερη τιμή και σημείωσε ότι θα υπηρετήσει με επιμονή και αποφασιστικότητα το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

«Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συμπολίτες μου, αλλά και η εμπιστοσύνη του κ. Πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, ανεβάζουν ψηλότερα τον πήχη της ευθύνης. Έχω απόλυτη συναίσθηση της αποστολής μου, αλλά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να φανώ αντάξιος των καθηκόντων μου προς όφελος της Μακεδονίας και της Θράκης. Σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία, την Υπουργό κα Νίκη Κεραμέως, τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και την Υφυπουργό κα Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη, αλλά και το στελεχιακό δυναμικό του Διοικητηρίου, θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ευθύνη και καθήκον μας είναι η βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας»  σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινίδης στη σύντομη τοποθέτησή του.

Στάθης Κωνσταντινίδης 1307 Στάθης Κωνσταντινίδης 1327

Προηγούμενο άρθρο3 στους 4 υποψηφίους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ενημερώθηκαν άμεσα για τη βαθμολογία τους με SMS στο κινητό τους
Επόμενο άρθροΕΣΗΑΠΕ – ΕΛΕΤΑΕΝ : Οδικός χάρτης με 5 προτεραιότητες για την πράσινη ενεργειακή μετάβαση