Σωματείο ΑμεΑ ΑΙΓΕΣ Βιβλιοπαρουσίαση

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ» διοργανώνει την παρουσίαση του παραμυθιού της Αδαμίδου Ευδοξίας, ψυχολόγου – ψυχοθεραπεύτριας και επιστημονικής συνεργάτη του σωματείου μας, το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 17:30 πμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Είμαστε έτοιμοι να σας ταξιδέψουμε στον όμορφο κόσμο της διαφορετικότητας παρέα με την  “Ποντικίνα την Πικασίνα”, ένα παραμύθι που μιλάει για την εσωτερική δύναμη της ψυχής, τα όνειρα και τους στόχους που μπορεί να έχει κάποιος με μοναδικό σκοπό να τα πραγματοποιήσει.
Στην παρουσίαση θα μιλήσει η πρόεδρος του  Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Καραγιάννη Έφη και η συγγραφέας Αδαμίδου Ευδοξία.
Οι εκπαιδευτικοί  Γάκος Σωτήριος,  Φιλόλογος του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, η Πιτσαρή Κατερίνα γυμνάστρια του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας  και η Κωστίκα Ιωάννα, φιλόλογος του Γυμνασίου Καβάσιλας  με ομάδες μαθητών των σχολείων θα μας μιλήσουν  για τη διαφορετικότητα, για το πώς βίωσαν τη συνύπαρξη με τους αθλητές με αναπηρίες και ποια μηνύματα στέλνουν προς την κοινωνία.
Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρικό δρώμενο με τη συμμετοχή αθλητών του σωματείου και μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας υπό την επιμέλεια του Γάκου Σωτήρη, φιλόλογου.
Το παραμύθι θα αφηγηθεί ο αφηγητής Αδαμίδης Γιώργος και την παρουσίαση θα πλαισιώσει μουσικά η παιδική – εφηβική χορωδία «Μελισσάνθη» με την επιμέλεια της μαέστρου Θεοδωρίδου Ελένης. Το συντονισμό έχει αναλάβει ο Παπαγεωργίου Κυριάκος, διευθυντής ΕΝΕΕΓΥΛ.
Με χαρά σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Προηγούμενο άρθροΝΔ: Παρατηρητήριο Fake News
Επόμενο άρθροEurobank 01-02-2023: 7 Ημέρες Οικονομία