Silver Alert για τον Πάνο – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Μόλις προχθές, μέσω ΗΠΑ, μάθαμε την τελική πρόταση και τις λοιπές παραμέτρους της πρότασης  της ελληνικής κυβέρνησης και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά προς τα Σκόπια, για το θέμα της ονομασίας τους.

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Η ελληνική κυβέρνηση, λοιπόν, προκρίνει το όνομα «Νόβα Ματσεντόνια» και το «Γκόρνα Ματσεντόνια» στη σλαβική γλώσσα.

Αυτή η πρόταση, ψιλοχαμένη από τη λαίλαπα της υπόθεσης Σαββίδη, δεν είδε το φως της επικαιρότητας σε βαθμό αντίστοιχο με την τεράστια σημασία της.

Ταυτοχρόνως, περιπλέκει τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες.

Προσέξτε:

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή –επαναλαμβάνω μέσω ΗΠΑ, αφού ο Κοτζιάς κι η κυβέρνηση απαξιούν να ενημερώσουν τη Βουλή και τους Έλληνες- δεν ακούσαμε το παραμικρό από τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, που εξακολουθεί ν’ αναζητείται με silver alert.

Ευλόγως σκεφτόμαστε ότι συμφωνεί με την πρόταση της κυβέρνησης , ως μέλος ο ίδιος της κυβέρνησης, αφού δεν έχει αντιδράσει, δεν έχει πει το παραμικρό!!!

Άρα;

Άρα συμφωνεί με την πρόταση του «καλύτερου υπουργού Εξωτερικών που είχε ποτέ η Ελλάδα», όπως είχε δηλώσει προσφάτως.

Αν ο συλλογισμός μας είναι λανθασμένος, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό να τον διαψεύσει .

Ας μη γελιόμαστε. Η δημοσκοπική κατάρρευση των ΑΝΕΛ έχει ρίξει στο καναβάτσο τον Πάνο Καμμένο. Ο δε Τσίπρας έχει αποφασίσει ότι ο δρόμος του μπορεί να συναντηθεί πια μόνο με το ΚΙΝΑ.

Άρα, δύσκολα ο Πάνος Καμμένος θα καταστεί και πάλι ρυθμιστικός παράγων της πολιτικής ζωής του τόπου.

Η μοναδική πιθανότητα που μπορεί να έχει για να ξαναδεί τα έδρανα της Βουλής, είναι μέσω σκληρής εθνικιστικής κι ακροδεξιάς ρητορείας. Κι αυτό, όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να του προσφέρει το παραμικρό, αφού αυτή η ρητορεία θα καταρρίπτεται από τις επιπόλαιες κι ανερμάτιστες πράξεις του και τη συνεργασία του με την Αριστερά. Για μια καρέκλα! Μια καρέκλα στην οποία ουδέποτε θα καθόταν αν παρέμενε στο παλιό του κόμμα…

Προς το παρόν, χθες βράδυ ζήτησε από τους βουλευτές του ν’ ακυρώσουν τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές τους εμφανίσεις αλλά και να μη γίνει καμιά δήλωση ως αύριο!

Η δε φημολογία οργιάζει στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία…

 

Προηγούμενο άρθροΤα κοινωνικά μέσα ενισχύουν την εικόνα και την επικοινωνία των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό
Επόμενο άρθρο«Αδιανόητο τα όπλα στα γήπεδα», τονίζει o Γάλλος δικηγόρος Μισέλ Ποτό, επικεφαλής της καμπάνιας Legisport
*Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας («Hellas Special Άφιλτρο», «Ο Γέρος του Βοριά» που αποτελεί τη λαϊκή βιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Οι Μύθοι και το Παραμύθι»). Θεωρείται εκ των πρωτεργατών της «ελεύθερης ραδιοφωνίας» και επί χρόνια ασχολήθηκε με την πολιτική αρθρογραφία και ανάλυση σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Για πολλά χρόνια συνδύασε την εργασία με τα χόμπι του (αθλητισμός) , με την ιδιότητά του ως Γενικός Διευθυντής της εφημερίδας «Sportime» και της «Αθλητικής Ηχούς», ενώ έχει γράψει στίχους σε τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών.