Σείεται το κυπαρίσσι σείεται κι η ρίγανη! – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

@ Ο Καρανίκας  νομίζει ότι οι «εκατόμβες» είναι το ίδιο με τις… «κατακόμβες». Ο «οικονομολόγος» Νίκος Παππάς δυο φορές μίλησε στη Βουλή την εβδομάδα αυτή και έδειξε – και τις δύο – ότι δεν ξέρει προπαίδεια και διαίρεση! Η Ρένα Δούρου έγραψε ότι ο κορωνοϊός ήταν «ιός-ζόμπι» που ξεπάγωσε στην Αρκτική. Ο Βαξεβάνης βρίζει, επίσης όλη την ώρα, τον Τσιόδρα (τον παρομοίασε με … αστρολόγο) και ο  Κυρίτσης τον  αποκαλεί γελοίο. Μια άλλη από τη Μυτιλήνη, Βουνάτου, απειλεί πως όταν ισοφαριστούν οι νεκροί … στο Μάτι… θα λογαριαστούμε! Ο Καψώχας απειλεί να μας γαμ@@ει όταν περάσει ο ιός και έρθει η ώρα του λογαριασμού. 

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

@ Ο ίδιος ο Τσίπρας ανεβάζει στο twitter κείμενο που αναφέρει ότι οι 9 που θέλουν το ευρωομόλογο πρέπει να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν μόνοι τους! Όταν ξέρει (δεν μπορεί να μη ξέρει) ότι ευρωομόλογο χωρίς Γερμανία είναι Πρωτοχρονιά χωρίς Άγιο Βασίλη!

@ Σκέφτομαι ότι όλος αυτός ο εσμός αναλφάβητων, όλο αυτό το ασκέρι κακεντρέχειας μας κυβερνούσε σχεδόν πέντε χρόνια!!! Κι έλεγαν κιόλας …. «οι άλλοι καλύτεροι είναι;»…

@ Ε, ναι λοιπόν. Όπως αποδείχτηκε κι αποδεικνύεται καθημερινά καλύτεροι είναι… Επειδή όλοι αυτοί οι αριστερούληδες είναι ξεκομμένοι από την πραγματικότητα, την αλήθεια, τον κοσμοπολιτισμό κι εν γένει τη ζωή στη γη. Ομνύουν στις τσιπουροκατανύξεις και σε μια θρησκεία, τον Μαρξισμό, που κατέρρευσε ολούθε. Νομίζουν ότι αντιπροσωπεύουν όλους της γης τους κολασμένους αλλά τελικά αντιπροσωπεύουν  μόνο το λουμπεναριό.

@ Κρατάνε και καλά τον Τσίπρα στο απυρόβλητο ν’ ασκεί δήθεν υπεύθυνη αντιπολίτευση κι όλοι οι άλλοι έχουν ξαμοληθεί στις ρούγες του διαδικτύου ή μπροστά σε skype συνδέσεις με τα κανάλια κι αμολάνε αρλούμπες και χολή.

@ Τώρα τους ενοχλεί ο Τσιόδρας. Μόνο για το ότι είναι Ολυμπιακός δεν τον έχουν κατηγορήσει.  Προχθές μάλιστα, ο Καρτερός, σύμβουλος έκδοσης της «Αυγής» και στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Τσίπρα, εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον του καθηγητή. Με κατηγορίες ότι «είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη αντί να εκπροσωπεί τους ανθρώπους πρώτης γραμμής, τους παραπεταμένους από το σύστημα, τους πρόσφυγες, τους Ρομά, τους φυλακισμένους, τους απόκληρους».

@ Μια επίθεση που μόνο προσωπική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, δεδομένου του μέσου που έγινε και του προσώπου που την εξαπέλυσε. Αφού ότι δημοσιεύεται στην «Αυγή», κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύει κι εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ!

@ Ακούστε: Ο Τσιόδρας είναι ο επιστήμονας που όρισε η Πολιτεία να διαφυλάξει, προφυλάξει και ενημερώνει την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της. Μάλιστα, σε μια κρίση ειλικρίνειας (και πριν τον βάλουν ν’ ανασκευάσει) υ υπουργός Υγείας τη κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δήλωσε ότι κι εκείνος αυτόν θα χρησιμοποιούσε!

@ Ο Τσιόδρας λοιπόν, είναι ο επιστήμονας που όρισε η Πολιτεία και δεν είναι κάποιος εκπρόσωπος ΜΚΟ ή ο … Καραμουτζούνης του ιού! Ούτε μιλά ως εκπρόσωπος … Ρομά, φυλακισμένων και απόκληρων, όπως απαιτεί ο Καρτερός κι ο ΣΥΡΙΖΑ.

@ Αυτή η πολιτική στάση, αυτή η πολιτική κουλτούρα, αυτές οι γελοίες συμπεριφορές, δίνουν την απάντηση για ποιον λόγο ο Μητσοτάκης τους έχει πάρει φαλάγγι και οι ενέργειές του έχουν την αποδοχή πρωτοφανών ποσοστών της ελληνικής κοινωνίας. Ακόμη και του μεγάλου μέρους των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

@ Όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι, δεν είναι μόνο αγράμματοι, άσχετοι κι εκτός πραγματικότητας.  Είναι κι ότι παρά τις όποιες εμπειρίες απέκτησαν ως κυβερνήτες της χώρας, ΔΕΝ κατάλαβαν τίποτα επειδή κινούνται συνεχώς με μια ιδεολογική θολούρα και ηλίθιες δοξασίες. Νομίζουν ακόμη ότι υπάρχουν λεφτόδεντρα, ότι θα ξεσκίσουν την Μέρκελ κι ότι η παραγωγική κοινωνία θ’ αναθέσει την εκπροσώπησή της πάλι σ’ εκείνους για να παίζουν με τους Ρουβίκωνες, τους αλληλέγγυους ή την κάθε συλλογικότητα των Εξαρχείων…

@ Ξέρετε κάτι; Είναι άλλο πράγμα να νοιάζεσαι για όλους αυτούς κι άλλο να νομίζεις ότι το λουμπεναριό αποτελεί την ελληνική κοινωνία. Είναι άλλο πράγμα το σήμερα που ο κόσμος γνωρίζει πια κι άλλο τα χρόνια του πεζοδρομίου, της πλατείας και των μεγάλων συνθημάτων… Κι είναι τελικά τεράστια υποκρισία να παριστάνει ο Τσίπρας τον… συναινετικό όταν την ίδια ώρα τα στελέχη του –μεγάλα και μικρά στην ιεραρχία-   λένε και κάνουν διάφορα κι ανοίγουν λογαριασμούς για μετά…

@ Δεν είναι κάποιοι ασήμαντοι όλοι αυτοί όπως ανέφερε προσφάτως ο σκιτσογράφος Ανδρέας Πετρουλάκης με παρέμβασή του. Είναι η βάση, η καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όλοι αυτοί που μετράνε νεκρούς για να… ισοφαριστεί το… Μάτι! Είναι όλοι αυτοί που περιμένουν να πάρουν τη ρεβάνς! Είναι όλοι αυτοί που είναι γαλουχημένοι από το μίσος που εκφράζει η Αριστερά για όποιον είναι… άπιστος!

@ Στο κάτω κάτω της γραφής, κανέναν από δαύτους δεν έστειλε σπίτι του ο Τσίπρας. Προφανώς επειδή εγκρίνει όσα λένε. Σε πλήρη αντίθεση με τον Μητσοτάκη που διέγραψε αστραπιαία όσους βρέθηκαν εκτός πλαισίου…

@ Ξαναλέω, μαζί με πολλά άλλα που αφορούν την Οικονομία, την απλή λογική μα και τα πολιτικά αντανακλαστικά, ας μην αναρωτιούνται για ποιους λόγους τους έχει πάρει φαλάγγι ο Μητσοτάκης…