Σχόλιο της ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) για την ανακοίνωση της ΔΗΣΥ

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΗΣΥ με την οποία υποτίθεται πως απαντά στην καταγγελία μας για την αναίτια, αντισυνδικαλιστική και αντισυναδελφική επίθεση που δέχθηκε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Άννα Κοκοζίδου από τη Διευθύντρια του 4ου Δ.Σ. Βέροιας είναι πραγματικά ανάξια απάντησης.

Συνιστούμε, ωστόσο, στους συναδέλφους της ΔΗΣΥ, που αρέσκονται να αυτοπροσδιορίζονται ως θεματοφύλακες των αποφάσεων της ΔΟΕ, να διαβάσουν προσεκτικά την 591/2-4-2018 απόφαση της ΔΟΕ, την οποία κι επισυνάπτουμε, μήπως, έστω και κατόπιν εορτής, αντιληφθούν γιατί καταγγέλθηκε ως αντισυνδικαλιστική και αντισυναδελφική η συγκεκριμένη στάση της Διευθύντριας και η απρόκλητη επίθεσή της στην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου.

Τέλος, συνάδελφοι της ΔΗΣΥ, σας ενημερώνουμε πως επισκεπτόμαστε τις σχολικές μονάδες χρόνια τώρα – κι όχι μόνο παραμονές εκλογών όπως συνηθίζετε όλοι οι υπόλοιποι – και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε, όπως κι οι συνάδελφοί μας άλλωστε, ποιοι Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων και ποιες Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων διευκολύνουν με τη στάση τους την ελεύθερη συνδικαλιστική ενημέρωση και ποιοι στον αντίποδα – λιγοστοί ομολογουμένως – κρυπτόμενοι πίσω από τη νομιμότητα – όπως η συνδικαλίστριά σας – και σε πρόδηλη αντιδιαστολή με τις αποφάσεις της ΔΟΕ βάζουν εμπόδια και δυσχεραίνουν τη συνδικαλιστική ενημέρωση.

διδασκαλικη ομοσπονδια ελλαδας ανακοινωση

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Μητροπολίτη Γαλλίας με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Δοκιμές του συντριβανιού στην Ομόνοια