
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα μέλη του ΚΑΠΗ ΝΑΟΥΣΗΣ, κατά την επίσκεψη τους στο Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας. Μέσα από τις παραδοσιακές φορεσιές ,τα ιστορικά κειμήλια και τις αφηγήσεις οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά σημαντικές πτυχές της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Η Επίσκεψη στο Σπίτι του Λυκείου των Ελληνίδων Νάουσας γέμισε τους παρευρισκόμενους με όμορφες αναμνήσεις συγκίνηση και θαυμασμό για την ιστορία και την παράδοση του τόπου μας ,προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γνώσης και πολιτισμού.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τα μέλη του ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από την Πρόεδρο κα Πίστη Κεφαλά Σπάρτση η οποία μίλησε με ιδιαίτερη αγάπη κα γνώση για την ιστορία και τις δράσεις του Λυκείου των Ελληνίδων Νάουσας. Μέσα από την ενδιαφέρουσα παρουσίαση της ,οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το σημαντικό έργο του Λυκείου στη διατήρηση της ελληνικής παράδοσης των εθίμων και της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και για τις ποικίλες δραστηριότητες που πραγματοποιεί διαχρονικά.
Ευχαριστούμε πολύ την Πρόεδρο του Λυκείου κα Πίστη Κεφαλά Σπάρτση καθώς και τα μέλη του Δ.Σ .για την τόσο ζεστή φιλοξενία τους.













