Αρχική Εφημερίδες Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων του Σαββάτου 8 Αυγούστου 2026

Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων του Σαββάτου 8 Αυγούστου 2026

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 8/8/2026

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Φορο-οδηγός για δωρεές και γονικές παροχές – Έβρεξε πρόστιμα και λουκέτα για τα ομπρελοκαθίσματα»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΖΩΝΗ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ»

ΕΣΤΙΑ: «Η Ελλάς χάνει τις συμμαχίες της στον αραβικό κόσμο»

ESPRESSO: «Συμπέθερος με τον «Ντράκο» του «Ρόκι»»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ««Χορεύοντας» με τους λύκους στη Θεσσαλονίκη»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» – ΚΑΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Οι τελικές ρυθμίσεις και οι όροι για την ανάπτυξη του τουρισμού – Για μπάνιο και τραγούδι με «συνταγή» γιατρού»

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «25 ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ – ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΗΙΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑ «ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ»

ON TIME: «Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 26χρονου Αφγανού»

KONTRA: «Ιστορικής αμυντική συμφωνία υπέγραψαν Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Πακιστάν ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ PATRIOT – ΝΕΑ «ΒΟΥΤΙΑ» ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΟΣΑ»

STAR: «Με βαριά κακουργήματα οδηγήθηκε στη φυλακή ο Γιάννης Αποστόλου ΣΤΟ ΚΕΛΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Όχι ξανά στο ίδιο έργο θεατής! Ο λαός πρωταγωνιστής, με το ΚΚΕ στον δρόμο της ανατροπής»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΣΤΟ 3,4% Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Τσουχτερές τιμές σε στέγη και καύσιμα – ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Δεν ανασύρεται από το αρχείο η υπόθεση»

Η ΑΠΟΨΗ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ – Ο κυνισμός του αλαζόνα Κυριάκου Κάρβουνο τα €500 εκατομμύρια της πρόληψης»

ΤΟ ΚΑΡΦΙ: «ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΗΚΕ Το ΠΑΣΟΚ δεν πάει… διακοπές»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΛΑΘΗ, ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ  – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ «Π»: ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣ 30.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ –  ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Φέρτε πίσω τώρα τους Patriot – ΠΑΤΟΣ «Έκλεισε» άρον άρον το Μαξίμου και έφυγε για διακοπές»

ΧΤΥΠΟΣ: ««Πακέτο» ΔΕΘ για όλους μας»

POLITICAL: «Το Ισραήλ ενέκρινε τη συμφωνία με την Αθήνα για την «Ασπίδα του Αχιλλέα», το μεγαλύτερο πρόγραμμα αεράμυνας στη χώρα μας ΠΑΤΗΣΑΝ το… κουμπί για τον ελληνικό θόλο»

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ: «Σύμφωνο άμυνας Τουρκίας με Σαουδική Αραβία και Πακιστάν – Ο αντιπρόεδρος της Εφορείας της Σχολής εξηγεί για την πώληση του οικοπέδου της»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Τουριστική ανάπτυξη με ξεκάθαρους κανόνες – Δέκα πανηγύρια που θα σας μείνουν αξέχαστα»

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «ΚΑΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «ΓΙΕΝ – ΕΥΡΩ ΡΗΓΜΑ FED – ΕΚΤ  – Τι πυροδοτεί τα deals στην ενέργεια»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: «Οι τέσσερις κερδισμένοι από τα μέτρα της ΔΕΘ»

AGRENDA: «Θέλει σκέψη στα eco-schemes»

iAXIA: «ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μετά τα υπερκέρδη του εξαμήνου»

Προηγούμενο άρθροΜελιτζάνες με κεφτεδάκια φούρνου με σάλτσα – Μια καλοκαιρινή απόλαυση
Επόμενο άρθροΗ ιδεολογία των ανοικτών συνόρων της Αριστεράς, απειλεί την Ευρώπη – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος