25.3 C
Alexándreia
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Εφημερίδες Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου 2026

Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου 2026

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4/9/2026

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΣΕ ΠΑΡΑΖΑΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» «Αδειάζουν» τώρα τη Ζαχαράκη για το βιβλίο με τα ομόφυλα ζευγάρια «ΜΑΪΜΟΥ» ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ από τον Γεωργιάδη για την ηγεσία της ΝΔ»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Επιστρέφει στο 2015 ο Τσίπρας θέλει να ψάξει τις θυρίδες! – Κακούργημα θα γίνουν οι τηλεφωνικές απάτες – Νέο ράλι τιμών για το σιτάρι»

ΤΑ ΝΕΑ: «ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΣΙΣΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ Σε ειδική αποστολή στην Αίγυπτο – Ο ΟΗΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΛ ΝΙΝΙΟ»

ΕΣΤΙΑ: ««Χέρι» στις θυρίδες από τον Τσίπρα Τι ομολόγησε για το περιουσιολόγιο ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΕΛΑΣ»

Espresso: «Ο ΝΕΟΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΣΠΑΛΙΑΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η SHOWBIZ ΜΠΑΜ & ΚΑΤΩ Ο «Mr 4.000»»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ««Σκούριασε» μετά 10 μήνες στη θάλασσα – ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Παγίδες στις μεταβολές των ακινήτων – Αυξήθηκαν κατά 64% οι τουρίστες στην Αττική»

KONTRA NEWS: «Η πρωτοφανής επίθεση από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει τον πανικό ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ – ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ»

Star press: «Αυτό είναι το ζευγάρι που ο καβγάς του εξελίχθηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ»

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Μοιράζονται τον ίδιο αντίλαϊκό δρόμο της εκμετάλλευσης και της πολεμικής εμπλοκής»

Ο ΛΟΓΟΣ: «Στα ύψη τα ενοίκια άφαντα τα σπίτια – ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ Έρχονται 522 έργα σε όλη τη χώρα έως το 2030 – Διάβημα της Αθήνας στην Άγκυρα για τα θαλάσσια πάρκα»

POLITICAL: «Η Ελλάδα χτίζει «στρατό» drones»

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ «ΜΟΙΡΑΣΕ» 13 PLUS ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Το déjà vu του… Μεσσία – ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Οι παλιοί φίλοι έγιναν εχθροί»

VOICE: «ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΚΟΣ σε εχθρούς και φίλους»

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ: «Δικαστής αναστέλλει το νέο διάταγμα Τραμπ για την ιθαγένεια παιδιών που γεννιούνται στις ΗΠΑ – Μειώνεται η διαφορά υπέρ του Πάππας στις προκριματικές»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ««ΡΙΦΙΦΙ» ΣΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ Κοροϊδία άνευ… φόρων από Τσίπρα – Παραγωγή 15.000 (!) drones τον χρόνο από τις Ένοπλες Δυνάμεις»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ 1ης. 1. 2027 ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ 10% ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ Ποιους ευνοεί η ωρίμανση των 3ετιών – ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ «TEAM JAPAN» Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

DEAL: «1,3 δισ. € αποζημιώσεις-μαμούθ στους εργολάβους Το Δημόσιο δημοπρατεί ανέτοιμα έργα και βάζει τους φορολογούμενους να πληρώνουν καθυστερήσεις, ελλιπείς μελέτες και παραλείψεις, που εγείρουν εύλογα ερωτήματα»

Προηγούμενο άρθροΛαχανικά με αρωματική σάλτσα ντομάτας και λάδι βασιλικού
Επόμενο άρθροΤσίπρας: Πολλά τραγούδια, λίγα στάχυα… – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος