Πρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Κυριακής 4 Μαΐου 2025

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4/5/2025

 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «Αυτή είναι η ρύθμιση για τον ΝΟΚ»

REAL NEWS:  «Όλες οι αλλαγές για τους φόρους στα ακίνητα»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «100 ΜΕΤΡΑ για το δημογραφικό»

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «Τι θα ισχύσει για τα αδόμητα ακίνητα στην επίμαχη Γ’ Ζώνη Πώς και μέχρι πότε χτίζεις σε οικισμούς – Το παρασκήνιο και τα κλειδιά για να… ανοίξει η Χάλκη»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Η θυμωμένη γενιά των ενοικιαστών – Κεραμική, το νέο αγχολυτικό»

Documento: «ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Η GREEK MAFIA ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Τα ήξεραν όλα Είναι απλώς ανίκανοι;»

EΣΤΙΑ: «Το μυστικό σχέδιο Μητσοτάκη για τριπλές εθνικές εκλογές το 2026»

ΤΟ ΒΗΜΑ: «Η ΚΟΜΒΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΠΑ-ΕΕ-Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΑΓΚΥΡΑ Οι 55 μέρες που κρίνουν την Άμυνα»

ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ: «ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΕΒΒΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ στο υπόγειο του θανάτου!»

KONTRANEWS: «Στο στόχαστρο της ΕΥΠ το ρωσικό δίκτυο της GRU στην Β.Ελλάδα»

ΤΟ ΠΑΡΟΝ: «Ανησυχία στην κυβέρνηση για τα σχέδια της Τουρκίας στο Αιγαίο ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ θερμό επεισόδιο»

Ο ΛΟΓΟΣ: «ΣΤΟΥΣ 32℃ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ «Μίνι» καλοκαιράκι -ΓΕΡΜΑΝΙΑ Το AfD χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση» – ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ «Ώρα μηδέν» για το κονκλάβιο»

Η ΑΥΓΗ: «Κυβερνητικό πλιάτσικο Διπλό χτύπημα στη μικρή ιδιοκτησία»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΟΜΗΡΟΣ του Καραμανλή ο Μητσοτάκης!»

Προηγούμενο άρθροKοτόπουλο φιλέτο εξωτικό – Γεύση φευγάτη…
Επόμενο άρθροΠρυτάνεις και Χρυσοχοΐδης – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος