«Προτιμάτε ελληνικά τρόφιμα» παροτρύνει τους καταναλωτές η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών

Να προτιμούν ελληνικά τρόφιμα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού καλεί τους καταναλωτές η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών.

Περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί η ΠΕΝΑ σημειώνει ότι «τα στοιχεία δείχνουν μείωση της κατανάλωσης και των εξαγωγών καθώς μια σειρά οικονομικές δραστηριότητες όπως η εστίαση και ο τουρισμός πλήττονται σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο πρωτογενής τομέας είναι ένας από τους κλάδους που θα «παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανόρθωση της οικονομίας μας στην επόμενη εποχή» υπογραμμίζει η Ένωση και προσθέτει ότι συνεισφέρει τα μέγιστα «ώστε να έχουμε ποιοτικό φαγητό τώρα που είμαστε στα σπίτια μας».

Παράλληλα, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών με ανακοίνωσή της αναφέρει πως η στήριξη των Ελλήνων παραγωγών είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου και οι ίδιοι να συνεχίσουν να παράγουν ποιοτικά προϊόντα αλλά και να συνεισφέρουν στην οικονομία.

Τέλος, ευχαριστεί τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη «για τη συνεργασία και τις επιτυχημένες παρεμβάσεις του ώστε να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση των αγροτών μέσω της νέας ρύθμισης».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΑδ. Γεωργιάδης: Με την αντίστροφη πορεία που έκλεισαν θα ανοίξουν τα καταστήματα
Επόμενο άρθροΙταλία: Αυξάνονται τα κρούσματα και μειώνεται ο αριθμός των νεκρών.