Προσωρινή αναπλήρωση της θέσης της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών στη Βέροια, ζητάει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Την ταχεία αναπλήρωση από άλλον εισαγγελικό λειτουργό, για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται, της θέσης της αντιεισαγγελέως πρωτοδικών που υπηρετεί στη Βέροια, και η οποία για προσωπικούς λόγους δεν θα ασκεί τα καθήκοντά της τους επόμενους μήνες, ζήτησε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ανταποκρινόμενος αμέσως στο σημαντικό ζήτημα που του έθεσε σε σχετική επικοινωνία τους, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Στέργιος Σουροβίκης.

Όπως επισήμανε στον κ. Φλωρίδη, στο περιθώριο των συνεδριάσεων της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής όπου ο κ. Τσαβδαρίδης έχει την τιμή να προεδρεύει, για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης αναφορικά με τη Δικαστική Αστυνομία, η επίλυση του συγκεκριμένου εκκρεμούς θέματος είναι κομβικής σημασίας, καθώς θα επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό τις διαδικασίες απονομής της δικαιοσύνης  στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας.

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδος: Επιστολή προς τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών
Επόμενο άρθροΝικόλας Καρανικόλας: Σε κάθε βήμα μας σχεδιάζουμε τον δήμο με ορίζοντα το 2030