Πριν λίγο: Παραλίγο ατύχημα εξαιτίας λακκούβας στο 45 χλμ στη διασταύρωση Παλαιοχωρίου

Μια τεράστια λακκούβα στο οδόστρωμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας στο 45 χιλιόμετρο στη διασταύρωση Παλαιοχωρίου, παραλίγο θα γινόταν αιτία ατυχήματος για μια οικογένεια από την Αθήνα.

Αυτή η λακκούβα είναι γνωστή στους κάτοικους της περιοχής αλλά για τους επισκέπτες και τους διερχόμενους στην περιοχή είναι άγνωστη με αποτέλεσμα να αιφνιδιάζονται οι οδηγοί και να στρίβουν απότομα εισερχόμενοι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

lakoyba2
Η μεγάλη και με βάθος λακκούβα στο μέσον του δρόμου

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν ανήκει στην Δημοτική οδοποιία, αλλά την ευθύνη έχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας. Αποτελεί μεγάλη ανευθυνότητα και αδιαφορία των κάθε υπευθύνων για αυτό το θέμα του οποίου η αποκατάσταση κοστίζει ένα ασήμαντο ποσό. Η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται όμως…

Τι περιμένουν επιτέλους, να σκοτωθούν άνθρωποι για να αντιληφθούν αυτό το πρόβλημα παγίδα;

Η οικογένεια από την Αθήνα με ένα ανήλικο παιδί κατευθύνονταν προς Αλεξάνδρεια και έπεσαν μέσα στην λακκούβα με αποτέλεσμα να σκάσει το λάστιχο και να σπάσει η ζάντα του εμπρόσθιου δεξιού τροχού. Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να συγκρατήσει με μεγάλη προσπάθεια το αυτοκίνητό του και γλύτωσε μαζί με την οικογένειά του στο παρά πέντε.

Ο οδηγός κάλεσε την τροχαία για καταγραφή του συμβάντος και για να αξιώσει αποζημίωση από την υπεύθυνη Αρχή.

 

Προηγούμενο άρθροΣήμερα 8 Μαρτίου η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Επόμενο άρθροΓΑΣ Μελίκης – ΑΟ Αγρινίου 79 – 70. «Άλμα σωτηρίας για τη Μελίκη (Βίντεο-φωτογραφίες)