Πώς η Elxis Energy αλλάζει ριζικά την ενέργεια. Συνέντευξη του CEO της εταιρείας, Κρίς Νινάκου

Η Elxis Energy, έρχεται να αλλάξει ριζικά όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, το τομέα της ενέργειας.

Το πρωτοποριακό πάνελ που έχει εφεύρει και δημιουργήσει η εταιρεία, Elxis Energy,  μπορεί να προσφέρει την   υψηλότερη δυνατή παγκοσμίως  δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.   Η Elxis Energy,  παράγει το πάνελ, το οποίο  μετατρέπει την ηλιακή και  ηλεκτρομαγνητική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια καλύπτοντας όλες τις ενεργειακές μας ανάγκες.  Παράγει ενέργεια καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας,  αλλά και της νύχτας,  24ωρες το 24ωρο, χωρίς να επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες.

Είναι το μοναδικό πάνελ στον κόσμο που παράγει AC/DC  ταυτόχρονα ρεύμα. Μπορεί  να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές και συσκευές, αντικαθιστώντας όλες τις πηγές ενέργειας.

Σε συνέντευξη του, ο CEO  της Elxis Energy,  Κρίς Νινάκος ανέφερε ότι, «ο ενεργειακός συλλέκτης της Elxis Energy αποτελεί το μοναδικό πάνελ στον κόσμο , το οποίο παράγει συνεχόμενο ρεύμα την ίδια στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να  τοποθετήσουμε το πάνελ κατευθείαν στο σπίτι μας σε 220 -240 volt και ταυτόχρονα να αποθηκεύσουμε σε μία μπαταρία την ενέργεια ή σε κάποιο  inverter.  Tο πιο σημαντικό, είναι ότι έχουμε καταφέρει στο νέο μας πάνελ να δώσουμε τις διαστάσεις 12x12cm  που παράγουν πολλαπλάσια δύναμη σε σχέση με οποιοδήποτε πάνελ της εταιρείας».

Πώς ωφελούνται οι καταναλωτές από την τεχνολογία του Blockchain

Ο  CEO  της Elxis Energy,  Κρίς Νινάκος, τόνισε ότι, «η εταιρεία για να πρωτοτυπήσει δημιούργησε το δικό της  Blockchain από το μηδέν,  το οποίο θα ονομάζεται POW (Poof Of Watt) κι έχει συνδέσει το πάνελ με το Blockchain. Αυτό σημαίνει ότι,  ο κόσμος χρησιμοποιώντας  το κρυπτονόμισμα μας, Lex, θα  μπορεί αποδώσει το μέγιστο στο πάνελ μας και να παίρνει ένα παθητικό εισόδημα πίσω, μετά από κάθε συνεργασία που γίνεται  μέσα στο δικό μας Blockchain. Η εταιρεία μέσα από αυτό το Blockchain,  δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς προγραμματιστές να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή ενέργειας, ώστε να δώσουν στον κόσμο, αυτό το οποίο χρειάζεται, για να αποδώσει στο μέγιστο το πάνελ, το οποίο ο καθένας χρησιμοποιεί».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: Αγωνιστική Κίνηση του Σαββατοκύριακου 
Επόμενο άρθροTo 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας στο 14ο μαθητικό συνέδριο πληροφορικής