Πλούσιο σε «παιχνίδια» το Σαββατοκύριακο για τα αγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα υποδομών του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

 Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο  πλούσιο σε αγωνιστικές δράσεις περιμένει τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και τα τμήματα υποδομών του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών που συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Το πρώτο τμήμα Μίνι (γεννηθέντες το 2005) του συλλόγου «ανοίγει την αυλαία» των αγώνων το Σάββατο 21/12/2019 και ώρα 10:00, στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών, όπου θα συναντηθεί με την ομάδα του «Αετού» Κιλκίς για το Τουρνουά «Μίνι» της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Στην συνέχεια της ίδιας μέρας( Σάββατο 22/12/2019) και ώρα 12:00 το μεσημέρι, την σκυτάλη παίρνει το δεύτερο τμήμα Μίνι (γεννηθέντες το 2006) που  συμμετέχει και αυτό στο τουρνουά «Μίνι» που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕΜ., καθώς ο σύλλογος στο εν λόγω τουρνουά παίρνει μέρος με δύο ομάδες. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών, με αντίπαλο την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «ΑΟΚ Αιγινιακού».

Το Ανδρικό τμήμα συνεχίζει τις αγωνιστικές δράσεις του συλλόγου αφού το απόγευμα του Σαββάτου 22/12/2019 και ώρα 18:00 θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας με την τοπική ομάδα του «Εδεσσαϊκού» για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Την αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα κλείσει το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» αφού την Κυριακή 22/12/2019 και ώρα 14:00 θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών την με την τοπική ομάδα των  «Ικάρων».

Προηγούμενο άρθροΚλειδί: Αναβίωση του εθίμου “Ρουγκάτσια”
Επόμενο άρθροΣυμφωνία Eurobank και doValue για τις συναλλαγές Europe και Cairo