Πλατύ : Θρασύτατη διάρρηξη – οι δράστες ρήμαξαν το σπίτι για να μπουν μέσα – Βίντεο – Φώτο

Ένα σπίτι που βρίσκεται στα όρια του χωριού έβαλαν στο μάτι επίδοξοι διαρρήκτες οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου και αφού γκρέμισαν την κεντρική είσοδο ξηλώνοντας όλη την αλουμινοκατασκευή, στην συνέχεια παραβίασαν την κεντρική πόρτα και εισέβαλαν μέσα σε αυτό προκαλώντας αναστάτωση στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν χρήματα και κοσμήματα.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Είναι άγνωστο το τι αφαίρεσαν οι δράστες από την οικία δεδομένου ότι οι ιδιοκτήτες της βρίσκονται στο εξωτερικό. Την διάρρηξη αντιλήφθηκε ο Αχιλλέας Παναγιωτίδης ο οποίος διαμένει στην διπλανή οικία  το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως μας δήλωσε ο Αχιλλέας Παναγιωτίδης για μία ακόμη φορά τα σπίτια που βρίσκονται στα όρια του χωριού στον δρόμο που οδηγεί στα Τρίκαλα γίνονται στόχος διαρρηκτών. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

DSC 0001 DSC 0006 DSC 0007 DSC 0008 DSC 0011 DSC 0012

Προηγούμενο άρθροΠλατύ :Ανοικτή εκδήλωση υποδοχής εταίρων του προγράμματος Erasmus που υλοποιεί το Δημοτικό Σχολείο
Επόμενο άρθροΚαβάσιλα: Ο Σάκης Παγγούρας μιλά για την επαναδραστηριοποίηση της Α.Ε Καβασίλων και τους προσωπικούς του στόχους – Βίντεο- Φώτο