Πλατύ: Τέλος εποχής για την Τράπεζα Πειραιώς. Λειτουργεί κανονικά το ΑΤΜ – Βίντεο

Οριστική παύση εργασιών για την τράπεζα Πειραιώς στο Πλατύ Ημαθίας αφού ξηλώθηκαν ταμπέλες, ενώ μεταφέρθηκαν γραφεία και υπολογιστές σε άλλο χώρο.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

 Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είχε πάψει να λειτουργεί  από τις 2 Ιουλίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι κάνουν όνειρα για επαναλειτουργία της Τράπεζας θα πρέπει να τα ξεχάσουν,  ενώ το μόνο που θυμίζει ότι στο συγκεκριμένο κτίριο στεγαζόταν η τράπεζα Πειραιώς είναι το μηχάνημα ATM που παραμένει στο συγκεκριμένο χώρο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων των χωριών του πρώην Δήμου Πλατέος. Τα προβλήματα δυσλειτουργίας του ΑΤΜ που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της μετέγκαταστασης του εξοπλισμού  της  τράπεζας, που είχαν σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγάλουν χρήματα οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Πλατέος ξεπεράστηκαν  και τώρα πλέον εδώ και δύο μέρες όλα λειτουργούν κανονικά.

Υπεύθυνη για την τροφοδοσία του ATM με μετρητά είναι η εταιρεία χρηματαποστολών που συνεργάζεται η τράπεζα Πειραιώς,  ενώ καμία αρμοδιότητα για την τροφοδοσία δεν έχει  το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια.

Ευχή όλων είναι  να αναβαθμιστεί το ATM που βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου και να δέχεται on line καταθέσεις μετρητών για να αποφεύγουν οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Πλατέος τις άσκοπες μετακινήσεις στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Δείτε το βίντεο: