Πλατύ – Στο My place, για Χριστουγεννιάτικα parties που «γράφουν» δυνατά…

Για τις πιο όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς μας, στο Πλατύ, το My place είναι το δικό μας all day bar, είναι ο δικός μας τόπος, η δική μας γωνιά.

Το πολύ αγαπημένο μας  και πρωτοπόρο My Place, το all day bar, ανακαινίστηκε πλήρως,  μεγάλωσε  και έγινε ακόμα πιο όμορφο. Το σκηνικό μοναδικό, οι ρυθμοί ξέφρενοι, στα decks προσκεκλημένοι γνωστοί Dj s  και το κέφι χτυπά κόκκινο…

Δείτε το βίντεο:

Τα Χριστούγεννα έφθασαν και στο Μy Place έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν με ξέφρενα  Parties τη Παραμονή Χριστουγέννων και τα Χριστούγεννα  που δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων 24.12. 2019 προσκεκλημένος στα  decks ο γνωστός Dj Dadis Arepelis  που εγγυάται ένα πολύ ξεχωριστό Ρεβεγιόν με καθαρά ποτά, γελαστά πρόσωπα στο service και  γοητευτικό audience.

Στο Christmas Party, στα decks ο αγαπημένος  Dj Dimitris Stergiakidis,  θα μας απογειώσει με τα μουσικά χαλιά που επιλέγει…

Το πρωτοπόρο, ατμοσφαιρικό και ζεστό My Place πάντα κατορθώνει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, γιατί εδώ και 8 χρόνια  είναι ο leader στις όμορφες καθημερινές στιγμές.

Στο My place κτυπά δυνατά η καρδιά της μουσικής, αλλά και του lifestyle…

Χρόνια πολλά My Place, ευχαριστούμε που ομορφαίνεις στο Πλατύ, καθημερινά τη ζωή μας!!!