Πλατύ: Προεκλογική ομιλία του Κώστα Ναλμπάντη στο Πλατύ – (βίντεο – φωτο)

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Στον πεζόδρομο Πλατέος ο Κώστας Ναλμπάντης, υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας παρουσίασε το πρόγραμμά του που αφορά την ευρύτερη περιοχή.

Ρεπορτάζ: Σίσσυ Νίκα

Πρώτο θέμα που θα ασχοληθεί εαν εκλεγεί είναι αυτό της καθαριότητας που απασχολεί όλους τους δημότες. Σημαντικό επίσης θέμα άμεσης προτεραιότητας είναι το θέμα της αποχέτευσης που θα πρέπει να επιλυθεί όπως και η καταπολέμηση των κουνουπιών.

Στη συνέχεια διατύπωσε την πρόθεση  του να σταθεί ο Δήμος αρωγός στους πολιτιστικούς συλλόγους της Αστερούπολης,  των Καππαδοκών και των Ποντίων ώστε να τονώσει τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Μάλιστα όπως δήλωσε ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση του ΟΣΕ ώστε να παραχωρηθούν προς χρήση των πολιτιστικών συλλόγων κάποια από τα κτίρια του σιδηροδρομικού σταθμού. Επίσης πρόθεσή του είναι να γίνει το Πλατύ εμπορικό διαμεταφορικό κέντρο.

Συνεχίζοντας την ομιλία του υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει με ειδικά προγράμματα να βοηθήσει τους νέους που είναι εξαρτώμενοι από τα ναρκωτικά καθώς επίσης και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Τέλος, έκανε την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Τ.Ε Πλατέος αναφέροντας ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από νέους επιστήμονες, γυναίκες και ανθρώπους από όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: