Πλατύ: Προεκλογική ομιλία του Αργύρη Πανταζόπουλου στο Πλατύ – Δείτε Βίντεο – φωτο

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελευταία προεκλογική ομιλία του Αργύρη Πανταζόπουλου, υποψηφίου Δημάρχου Αλεξάνδρειας  στον πεζόδρομο Πλατέος.

Αφού ανέλυσε τους άξονες δράσεων του προγράμματός του,  αναφέρθηκε αναλυτικά  στις δράσεις που θα δώσει προτεραιότητα στο Πλατύ, σαν αυριανός Δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Ρεπορτάζ: Σίσσυ Νίκα & Γιώργης Λεωνίδας Γκιώνης

Δείτε το βίντεο:

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι «Θα ασχοληθεί κατά προτεραιότητα με τα θέματα της καθαριότητας, της ανακύκλωσης, της αποχέτευσης, της καταπολέμησης των κουνουπιών  που θα επιλυθούν άμεσα. Το πρώτο έργο που θα πραγματοποιηθεί είναι η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στην εκκλησία και το σχολείο. Θα επισκευαστούν τα κιγκλιδώματα της εκκλησίας και η παιδική χαρά. Σε ότι αφορά τον αθλητισμό θα φροντίσει την βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου και του κλειστού γυμναστηρίου.  Στα θέματα πολιτισμού ο Δήμος θα σταθεί αρωγός και ισότιμος στους τρεις πολιτιστικούς συλλόγους Πλατέος,  αυτόν των Καππαδοκών Πλατέος «Βαρασός» , το Σύλλογο Ποντίων Πλατέος «Οι Κομνηνοί» και την «Αστερούπολη» αφού η πολιτιστική μας κληρονομιά αποτελεί θεμελιώδη αξία».

Επίσης ανέφερε ότι «με συντονισμένες ενέργειες του Δήμου θα λειτουργεί  κανονικά το αγροτικό ιατρείο και ο αντιδήμαρχος που θα εκλεγεί στην περιοχή θα έχει το γραφείο του στο Πλατύ ώστε να διευκολύνονται καλύτερα οι πολίτες. Ακόμα με ενέργειες του Δήμου θα φροντίσει για την ενδυνάμωση του αστυνομικού σταθμού Πλατέος  ώστε να νοιώθουν ασφαλείς οι δημότες. Τέλος θα φροντίσει ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μεγαλύτερη και  θα παγώσει καταρχήν τα δημοτικά τέλη και σταδιακά θα μελετήσουν την μείωσή τους στις ασθενείς ομάδες  πολιτών.

Στο τέλος,  έκανε παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Δ.Ε. Πλατέος.

Φωτο:

Προηγούμενο άρθροΣοφία Υφαντίδου: Μια ηλιαχτίδα του αθλητισμού σύμμαχος του Απόστολου Τζιτζικώστα. – βίντεο
Επόμενο άρθροΚαιρός: Ο καιρός στη χώρα για σήμερα Σάββατο 25-05-2019