Πλατύ: Ο θαυμαστός κόσμος της “CAUDALİE” ανοίγεται στο Φαρμακείο Γ. Γκιωνάκη. (Βίντεο-φώτο)

Την παρουσίαση των εξαιρετικών φυσικών προϊόντων της γαλλικής εταιρίας “CAUDALİE” Paris και μία εντελώς δωρεάν συνεδρία δερμοανάλυσης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα οι κυρίες που επισκέφτηκαν τον Φαρμακείο του κυρίου Γεώργιου Γκιωνάκη στο Πλατύ Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: Αγαθούλα Γεωργιάδου

Την νέα και σπουδαία αυτή συνεργασία γιόρτασε το φαρμακείο πραγματοποιώντας ένα event ομορφιάς με πολλά δώρα, εκπλήξεις και ειδικές τιμές σε όλα τα προϊόντα της εταιρίας.

Η ημέρα έγινε ακόμη πιο όμορφη με την παρουσία της εξειδικευμένης αισθητικού της CAUDALİE κας Ελεωνόρας Πανταζής, που βρέθηκε εκεί για να λύσει όλες τις απορίες, να δώσει χρήσιμες συμβουλές και φυσικά να προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης.

Πώς όμως; Πραγματοποιώντας αρχικά μια δωρεάν ανάλυση του δέρματος της κάθε κυρίας και έπειτα την παρουσίαση και εφαρμογή των προϊόντων ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος της.

Η Caudalie είναι η πρώτη εταιρεία ομορφιάς που χρησιμοποιήσει τις πολυφαινόλες από σπόρο σταφυλιού στην περιποίηση της επιδερμίδας, τη ρεσβερατρόλη και τη βινιφερίνη ενώ  αποφεύγει τα parabens, τη φαινοξυαιθανόλη, τις φθαλικές ενώσεις, τα πετρελαιοειδή, συστατικά ζωικής προέλευσης και τεχνητές χρωστικές ουσίες ώστε να προστατεύσει το δέρμα σας και το περιβάλλον. Εξισορροπεί την επιστήμη και τη φύση με μια νότα πολυτέλειας και είναι πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας στην αντιοξείδωση.   Εκεί γεννήθηκε η ιδέα για την δημιουργία προϊόντων που θα βασίζονταν στο αμπέλι και τα σταφύλια τα οποία, όπως αποδείχτηκε, έχουν εξαιρετικές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα.

Τα προϊόντα Caudalie παράγονται στο Bordeaux της Γαλλίας και είναι 100% από φυσικά συστατικά, καθώς αποτελούνται από αποστάγματα κρασιού, τα οποία έχουν παραχθεί σε chateaux (αμπελώνες) τεράστιων εκτάσεων.

Η εταιρία ξεκίνησε με μία μικρή παραγωγή για τα τοπικά φαρμακεία και αργότερα, όταν διευρύνθηκε η κυκλοφορία των προϊόντων, δημιουργήθηκε μια εκτεταμένη ερευνητική ομάδα που εξέτασε και διαπίστωσε τις ευεργετικές ιδιότητες της ρεσβερατρόλης, μιας ουσίας που παράγει το ίδιο το αμπέλι για να προστατευτεί από τους φυσικούς εχθρούς του. Από τότε η επιτυχία ήταν πάντα παρούσα με πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις να έχουν επιβεβαιώσει την αντιγηραντική δράση αυτής της ουσίας.

Γνωρίστε την CAUDALİE και τα προϊόντα στο βίντεο που ακολουθεί:

Φωτο: