Πλατύ: Κέρδισε τις εντυπώσεις ο χορός των Ποντίων Πλατέος «Οι Κομνηνοί» στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον-(Βίντεο –Φώτο)

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Μία βραδιά άψογα οργανωμένη από τους «Κομνηνούς» είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι επέλεξαν να διασκεδάσουν ανήμερα Πρωτοχρονιάς με τα μεγάλα ονόματα της Ποντιακής Μουσικής στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Κέφι, χορός, τραγούδι είχαν την τιμητική τους  ενώ η ποντιακή λύρα του Ματθαίου Τσαχουρίδη και η ερμηνεία του Στάθη Νικολαΐδη δημιούργησαν στην πίστα το αδιαχώρητο . Το  χαμόγελο στα  χείλη των διοργανωτών περίσσευε καθώς για άλλη μία φορά κατάφεραν να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα βλέποντας τον  κόσμο να αγκαλιάζει για άλλη μία φορά την εκδήλωση που με πολύ δουλειά και κόπο είχαν ετοιμάσει.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης τα ποντιακά τμήματα του Συλλόγου Ποντίων Αράχου και Κομνηνών χόρεψαν ποντιακούς χορούς ενώ μία διαφορετική νότα πρόσφερε στους παρευρισκόμενους η σχολή χορού «Black swan» από την Αλεξάνδρεια  με τον μοντέρνο χορό που προσέφερε

. Την συνέχεια την σκυτάλη πήρε το τμήμα παραστάσεων του Συλλόγου που χόρεψε πολλά είδη ποντιακών Χορών και δίκαια απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης,  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων «Οι Κομνηνοί» Λάζαρος Τσιπλακίδης Και του χρόνου!!!

Δείτε τα βίντεο από τον θαυμαστό χορό:

Βίντεο 1:

Βίντεο 2:

Φωτο:

 

Προηγούμενο άρθροΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Με τον μεγάλο ετήσιο χορό τους υποδέχτηκαν το 2017 οι Πόντιοι Αλεξάνδρειας! (βίντεο-φωτό)
Επόμενο άρθροΒέροια: Υποδοχή του νέου έτους στην Π.Ε Ημαθίας