Πλατύ :Έναρξη της 6ης «Αστερούπολης» και άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου. – Βίντεο-Φώτο

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και  για έκτη συνεχή χρονιά ο πεζόδρομος Πλατέος μεταμορφώνεται σε ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό με σπιτάκια που «κρύβουν» πρωτότυπα χειροποίητα δώρα φτιαγμένα με μεράκι από τους εθελοντές αλλά και παραδοσιακές γεύσεις από τους Καππαδόκες Πλατέος «Ο Βαρασός» και του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος «Οι Κομνηνοί». Η ζεστή σοκολάτα, οι λουκουμάδες αλλά και οι πατάτες μπαλαρίνες «ποντιακές» έπαιζαν δυνατά…

Ρεπορτάζ: Στέλιος  Νίκας

Στο ταχυδρομείο του Αι Βασίλη τα γράμματα των παιδιών ήταν καλοδεχούμενα και η μακιγιέζ έφτιαχνε Χριστουγεννιάτικα μοτίβα στα παιδικά προσωπάκια.

Η Πρόεδρος της Αστερούπολης κ. Αναστασία Κιοσέογλου καλωσόρισε τον Αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας  κ. Σ. Δριστά , τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Στέφανο Δελιόπουλο τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΟΜ κ.Σ. Παντόπουλο, την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος κ. Μάρθα Παντοπούλου και τον Πρόεδρο της Τ.Κ Κορυφής κ. Σάκη Γιοβανόπουλο καθώς και τους επισκέπτες.

Στην σκηνή  η παιδική χορωδία της Αστερούπολης υπό την επιμέλεια της Μαριάνθης Πουλουτζά έψαλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και στη συνέχεια δόθηκε το σύνθημα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και μαζί με αυτό η έναρξη της 6ης Αστερούπολης.

Σειρά είχε ο Larry Krama που διασκέδασε τους επισκέπτες της Αστερούπολης μέχρι το βράδυ. Καλή επιτυχία στην 6η Αστερούπολη !!!

Δείτε το βίντεο:

Φώτο:

Προηγούμενο άρθροΆντζελα Δημητρίου – Αποκλειστική συνέντευξη στον Έμβολο – Χριστούγεννα με την κορυφαία ερμηνεύτρια στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο – βίντεο
Επόμενο άρθροΟι ευχές του emvolos.gr και του δημοσιογραφικού του επιτελείου – Δείτε τις ευχές στο βίντεο