Πλατύ: Έφυγε από τη ζωή ο επίτροπος του Ι.Ν Γεν. της Θεοτόκου Γιώργος Κιοσέογλου

Ημέρα θλίψης σήμερα στο Πλατύ από την απώλεια ενός εκ των αρίστων του Πλατέος του επίτροπου του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου Πλατέος Γιώργου Κιοσέογλου

Ο αγαπητός σε όλους Γιώργος έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα έπειτα από χτύπημα της επάρατου. Υπήρξε ένας ακέραιος άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η πραότητα, η ευγένεια και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Καλός οικογενειάρχης, φιλεργατικός με τον καλό λόγο πάντα στα χείλη του. Επί δεκαπέντε χρόνια διακόνησε κοντά στον πατέρα Χρήστο Μιχαηλίδη στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Πλατέος, ενώ παράλληλα σημαντική υπήρξε η προσφορά του στην ολοκλήρωση του Ιερού Ναού Αγίου Αρσενίου και Αγίου Παϊσίου.

Θυμάμαι τον Γιώργο την εποχή που ήμουν δεκάχρονο παιδί, τότε που δεν υπήρχε κινητό, λάπτοπ και ipad, μαζευόμασταν τα παιδιά της γειτονιάς μπροστά στο σπίτι του και παίζαμε. Πολλές φορές ο Γιώργος μας μάζευε γύρω του και μας έλεγε ιστορίες για να χαρούμε, ενώ μέσα στα μάτια του, αν και μικρά παιδιά εμείς, διακρίναμε την αγάπη του. Πέρασαν σχεδόν πενήντα χρόνια από τότε και ακόμα θυμάμαι με νοσταλγία εκείνες τις μέρες… Ο Γιώργος δεν ξεχνιέται όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ο θάνατος όμως, μέρος της ζωής και αυτός, μας χωρίζει από αγαπημένα πρόσωπα… Όσο όμως εμείς που μένουμε τα θυμόμαστε και τα μνημονεύουμε, στην πραγματικότητα συνεχίζουν κατά κάποιο τρόπου να ζούνε ανάμεσά μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου και Αγίου Παϊσίου Πλατέος.

Καλή ουρανοδρομία αγαπημένε μας Γιώργο…

Ο Έμβολος και όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτόν εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια του Υπέροχου αυτού ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή.

Π.Κ.