Πλατύ: Ανακοίνωση των έκτακτων εργαζομένων για το κλείσιμο της Ε.Β.Ζ. (Βιομηχανία Ζάχαρης)

Ζαχάρεος-ΕΒΖ

Το σωματείο έκτακτων εργαζομένων της Ε.Β.Ζ. εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση  αναστολής της λειτουργίας του εργοστασίου.

Η ανακοίνωση αναλυτικά

ΣΩΜΑΤΙΟ   ΕΚΤΑΚΤΩΝ   ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ        &     ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ   ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ  ΖΑΧΑΡΕΩΣ     ΠΛΑΤΕΟΣ

Αγαπητοί  συνάδελφοι ,παρά τις επίμονες προσπάθειες μας να αφυπνίσουμε τον πολιτικό κόσμο της περιοχής μας για τον κίνδυνο λουκέτου της Ε.Β.Ζ δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.

Το ξεπούλημα της Ε.Β.Ζ  πριν μερικά χρόνια και η διαχρονική υποβάθμιση της εταιρίας έρχεται η σημερινή κυβέρνηση να βάλει την τελευταία πινελιά με το κλείσιμο της.

Οι φωνές ευτυχίας, για το τελευταίο ανάμα του καμινιού όπως αποδεικνύεται, πριν κάποιους μήνες από κυβερνητικούς βουλευτές εξαφανίστηκαν, καθώς και από πλευράς τοπικής εξουσίας όπως η Δημοτική Αρχή της Αλεξάνδρειας ,που ποτέ δεν εξέδωσε έστω και ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της Ε.Β.Ζ η έστω ένα ψήφισμα συμπαράστασης προς τους εργαζομένους.

Με μεγάλη λύπη αυτό που διαπιστώνω είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που εκλέχτηκαν και μας διοικούν αυτά τα χρόνια και να φέρουν την ανάπτυξη στην περιοχή μας και τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους και αν όχι τότε είναι ακατάλληλη για αυτή τη θέση.

Εάν δεν κατάλαβαν ότι αυτή τη στιγμή έχουν κλήση έναν κύκλο εργασιών που γινόταν εδώ και 70 περίπου χρόνια που ζούσαν χιλιάδες οικογένειες από την καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων αφήνοντας τους ξεκρέμαστους και άνεργους ,το καλύτερο που έχουν να κάνουν για τον τόπο τους είναι να πάνε στα σπίτια τους.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Προηγούμενο άρθροΝίκη Αγκαθιάς: Κοπή πίτας με ευχές και όνειρα για τη νέα χρονιά
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Διήμερο εθνικό πένθος στα Σκόπια για τους 14 νεκρούς από ανατροπή λεωφορείου