Πλάτανος Ημαθίας : 5ο Φεστιβάλ Παιδικών Παραδοσιακών Συγκροτημάτων – Βίντεο- Φώτο

Ξεκίνησε σήμερα στον Πλάτανο το διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου το «Τσινάφορο».

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων περιελάμβανε το 5ο Φεστιβάλ Παιδικών Παραδοσιακών Συγκροτημάτων.  Συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου  «Ο Φίλιππος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαθιάς «Ο Αστήρ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τρικάλων «Ανατολική Ρωμυλία» , ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Κεφαλοχωρίου ενώ τον κύκλο συμμετοχής των πολιτιστικών συλλόγων έκλεισε ο οικοδεσπότης Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου «Το Τσινάφορο».

Να τονίσουμε ότι οι εκδηλώσεις έγιναν για τον εορτασμό της μνήμης της Αγίας Παρασκευής ενώ θα συνεχιστούν αύριο  με τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων  από διάφορα περιοχές. Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ.  Απόστολος Βεσυρόπουλος , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με καταγωγή από τον Πλάτανο Δημήτρης Ράπτης,  ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Τρικάλων Μόσχος Κυτούδης κ.α.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στους μικρούς χορευτές οι οποίοι με τις χορευτικές τους ικανότητες   για άλλη μια χρονιά κατάφεραν να αποσπάσουν δίκαια το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Δείτε το βίντεο:

Φωτό: