Πιο δίκαια και πιο αναλογικά τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλάει στην παρουσίαση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ κατασχεμένης ποσότητας 26.084.000 οπιούχων ναρκωτικών δισκίων η οποία έγινε με τη συνδρομή της υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ, στα γραφεία του ΣΔΟΕ στην Αθήνα, την Δευτέρα 6 Iουνίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τη δέσμευση ότι τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 θα είναι πιο δίκαια και πιο αναλογικά ανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης προσερχόμενος σε προσυνεδριακή εκδήλωση-συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

«Κάντε λίγη υπομονή. Αυτό που μπορούμε να δεσμευθούμε είναι ότι θα είναι πιο δίκαια και πιο αναλογικά από την προηγούμενη χρονιά και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε αυτοκίνητα τα οποία δεν είχαν πάρει πινακίδες τα προηγούμενα χρόνια, φέτος να πάρουν», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Σε ότι αφορά στον ΕΝΦΙΑ είπε ότι γίνονται προσπάθειες να μειωθεί η υπερφορολόγηση και σημείωσε: «Ο ΕΝΦΙΑ είναι η απόδειξη ότι αυτά που δημοσίευαν και αναπαρήγαγαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης ήταν ψέματα. Ο ΕΝΦΙΑ στο ποσοστό 92% είναι ο ίδιος, λιγότερος ή μέχρι δέκα ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Βεβαίως και είναι ένα πρόβλημα ο ΕΝΦΙΑ, γενικά η υπερφορολόγηση των πολιτών, προσπαθούμε στο νέο πλαίσιο ότι είναι δυνατόν, ώστε να μειώσουμε αυτή την υπερφορολόγηση».

Προηγούμενο άρθροΣτην υιοθέτηση ενός ενιαίου κατώτατου μισθού προσανατολίζεται η ΕΕ
Επόμενο άρθροΈτσι κατέκτησαν οι γάτες τον κόσμο. Ταξίδευαν ακόμη και με τους Βίκινγκ!