Αρχική Οικονομία Πετρέλαιο: Άλμα των τιμών (+7%) στις πρώτες συναλλαγές στην Ασία, καθώς η...

Πετρέλαιο: Άλμα των τιμών (+7%) στις πρώτες συναλλαγές στην Ασία, καθώς η ένταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται ξανά

Οι τιμές του μαύρου χρυσού πλέον απογειώνονται ξανά σήμερα, κατά την έναρξη των συναλλαγών στην Ασία, με αυτή του βαρελιού του WTI να σημειώνει άλμα, αυξανόμενη κατά 7% και πλέον, μετά τη σύλληψη ιρανικού φορτηγού πλοίου από τον στρατό των ΗΠΑ και καθώς το Ιράν συνεχίζει να προκαλεί παράλυση στην κίνηση των πλοίων στο στενό του Χορμούζ.

Περί τις 02:30 (ώρα Ελλάδας), η τιμή του βαρελιού του West Texas Intermediate (WTI), αμερικανικής ποικιλίας αναφοράς, σημείωνε άνοδο 7,67% στα 90,28 δολάρια, ενώ αυτή του Brent Βόρειας Θάλασσας, διεθνούς ποικιλίας αναφοράς, αυξανόταν κατά 6,76%, στα 96,49 δολάρια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΥγεία – ΔΕΠΥ: Δεν εξαφανίζεται με την ηλικία – Πώς επηρεάζει τον πάσχοντα και το περιβάλλον του – Με ποιες παθήσεις συνδέεται – Θεραπευτική αντιμετώπιση
Επόμενο άρθροΗ νέα εποχή για επιχειρήσεις, λογιστές, πολιτεία: ψηφιακή διακίνηση – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις