Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΚΜ: Ενημερωτικό Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων τελευταίου 24ώρου

Συλλήψεις για κλοπές

·         Συνελήφθησαν χθες (04 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, στις Σέρρες, δύο ημεδαπές ηλικίας 17 και 18 ετών, διότι αφαίρεσαν από κατάστημα είδη ένδυσης και υπόδυσης αξίας 143 ευρώ. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

·         Συνελήφθη χθες (04 Δεκεμβρίου 2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, σε περιοχή της Πέλλας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (4 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, στις Σέρρες, 20χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε από την Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Σερρών, για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη κλοπή και διακεκριμένη φθορά.